ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Στον τελικό τα κορίτσια (Pics)

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού, επικράτησε με 64-53 του Κρόνου και πήρε την πρόκριση στον τελικό του τουρνουά «Δ. Μούρτος», που διεξάγεται στον «Τάφο του Ινδού».

Στον τελικό τα κορίτσια (Pics)

Τα κορίτσια του Πέτρου Πρέκα αντιμετώπισαν στα ημιτελικά του τουρνουά «Δ. Μούρτος» τον Κρόνο και επικράτησαν με 64-53 μετά από καλή εμφάνιση, ενώ στο γήπεδο βρέθηκαν και αρκετοί φίλοι του «τριφυλλιού» για να δουν την ομάδα και το νέο μεταγραφικό απόκτημα της, Κέινι Αλμπάνεζ.

Γυναικεία ομάδα μπάσκετ Παναθηναϊκού 2015-2016
κέινι αλμπάνεζ
 
10_TOYRNOYA_DIMITRI_MOYRTOY_PAO_KRONOS
Δημήτρης Μούρτος

Στον τελικό οι «πράσινες» θα βρεθούν αντιμέτωπες με την Σπαρτάκ Μόσχας, που στον άλλο ημιτελικό επικράτησε του Πρωτέας Βούλας με 73-56. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί την Κυριακή στις 17.15, ενώ ο μικρός τελικός θα γίνει στις 15.00.

Το πρόγραμμα του τουρνουά:

Σάββατο 12/9

Πρωτέας Βούλας -Σπαρτάκ Μόσχας 53-76 Παναθηναϊκός – Κρόνος 64-53

Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο
Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο 285 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κυριακή 13/9

Πρωτέας Βούλας-Κρόνος 15.00 Παναθηναϊκός-Σπαρτάκ Μόσχας 17.15

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.