ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στήλες

Αλβέρτης στο SDNA: «Στον ΠΑΟ περιμένω τα… καλύτερα του Σάλε»

Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης εκφράζει μέσω του SDNA την αισιοδοξία του για τον νέο Παναθηναϊκό του Σάσα Τζόρτζεβιτς, αλλά και το φιλόδοξο project των ακαδημιών της «πράσινης» ΚΑΕ, του οποίου ηγείται.

Αλβέρτης στο SDNA: «Στον ΠΑΟ περιμένω τα... καλύτερα του Σάλε»

Για τον Φραγκίσκο Αλβέρτη οι συστάσεις είναι περιττές, αφού πρόκειται για την ζωντανή ιστορία του Παναθηναϊκού. O «Φράγκι» από το 1990 προσφέρει τα μέγιστα στους «πράσινους». Πρώτα ως παίκτης, μετά ως τιμ μάνατζερ, ως προπονητής και πλέον ως διευθυντής των ακαδημιών της ΚΑΕ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.