ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αποτελέσματα αγώνων 2015-2016

Και τώρα κόουτς ποιος φταίει;

Η κατρακύλα συνεχίζεται με τον Παναθηναϊκό να χάνει με κάτω τα χέρια από τον Πανιώνιο με 1-0. Τραγική εμφάνιση για το «τριφύλλι», που δεν μπορούσε να κάνει ούτε τα βασικά μέσα στο χορτάρι.

Και τώρα κόουτς ποιος φταίει;

Χωρίς να κάνουν ούτε τα… βασικά οι «πράσινοι» βρίσκονται από την 3η αγωνιστική στο -3 από την κορυφή του πρωταθλήματος και ζητείται… ηλεκτροσόκ, ώστε ο Παναθηναϊκός να επανέλθει. Οι «πράσινοι» παρουσιάστηκαν κατώτεροι των περιστάσεων και ηττήθηκαν από τον Πανιώνιο με 1-0, που δεν παρουσίασε το ιδιαίτερο.

Πίσω στο σκορ με γκολ… δώρο

Πραγματοποιώντας κατά κύριο λόγο παιχνίδι… κέντρου οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης, έδειχναν να μην μπορούν να διασπάσουν την άμυνα του Πανιωνίου.

Η πρώτη καλή φάση, χωρίς ωστόσο να βρίσκει δίχτυα, ήρθε στο 7’μετά από μία ωραία ενέργεια του  Πράνιτς, ο οποίος απέφυγε δύο αντιπάλους, ωστόσο το σουτ που επιχείρησε μέσα στην περιοχή, κόντραρε και στη συνέχεια πέρασε άουτ.  Και φτάνοντας, στα πρώτα 23 λεπτά του παιχνιδιού, το «τριφύλλι» δεν δημιούργησε κάποια ουσιαστική φάση, πλην της φάσης του Καρέλη, η οποία δεν προήλθε από κάποιο αυτοματισμό (ατομική ενέργεια).

Η… χαριστική βολή ήρθε στο 33′ από τον διαιτητή του αγώνα ο οποίος έδωσε  λανθασμένα φάουλ  στους «Κυανέρυθρους» . Το ένα λάθος, έφερε το επόμενο και αυτό ανέλαβε να το κάνει ο Στιλ, ο οποίος αντί  να διώξει τη μπάλα, μετά το φάουλ που εκτέλεσε ο Μπακασέτας, την έχασε μέσα από τα χέρια του και έτσι έγινε το 1-0 (η μπαλα έσκασε μπροστά του, εκείνος αιφνιδιάστηκε έκανε ελαφρώς αριστερά και εκείνη πέρασε μέσα από τα χέρια του).

ÓÉÙÐÇÓ ÐÅÔÑÉÔÓ  ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ - ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ  SIOPIS PETRIC  PANIONIOS - PANATHINAIKOS (SUPERLEAGUE 2015-2016)

Ένα γκολ που «πάγωσε»  ακόμη περισσότερο τον τρόπο παιχνιδιού των «πρασίνων», οι οποίοι δεν πραγματοποίησαν κάτι αξιοσημείωτο, απεναντίας κινδύνευσαν να δεχτούν και δεύτερο τέρμα.

Έτσι το πρώτο ημίχρονο έφτασε στο τέλος του, με τον Παναθηναϊκό να βρίσκεται πίσω στο σκορ, έχοντας μπροστά του ακόμη ένα 45λεπτο, προκειμένου να… αλλάξει την εις βάρος του κατάσταση.

Με… μισή ευκαιρία δεν κερδίζεις

Το…πλάνο από το «τριφύλλι» έλειπε και στο δεύτερο ημίχρονο, με την εικόνα του ματς να παραμένει στα πρώτα λεπτά ίδια και τον Παναθηναϊκό να αδυνατεί να απειλήσει την εστία του αντιπάλου του.

Μάλιστα, στο 47′  οι «πράσινοι » διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι στον Παναθηναϊκό σε πτώση του Ταυλαρίδη μέσα στην περιοχή, σε εκτέλεση φάουλ, ωστόσο ο διαιτητής είχε άλλη… άποψη. Ένα λεπτό αργότερα (48′ ) o Μπουμάλ… ταρακούνησε την άμυνα του Παναθηναϊκού, καθώς με ατομική ενέργεια πέρασε δυο παίκτες του «τριφύλλι», όμως το σουτ που δοκίμασε πέρασε άουτ.

1307214

Λίγα λεπτά αργότερα, οι παίκτες του «τριφυλλιού» δημιούργησαν την πρώτη μεγάλη φάση του παιχνιδιού, με τον Καλτσά να επιχειρεί ένα δυνατό σουτ και η μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ.

Μετά από αυτή τη φάση,  πάλι το… χάος, φτάνοντας  στο 64′,  με την εικόνα του Παναθηναϊκού να μην είναι βελτιωμένη και τον Πανιώνιο να δείχνει να κρατά -χωρίς κανένα πρόβλημα- το υπέρ του σκορ. Επίσης, ένα λεπτό αργότερα  o Mπουμάλ επιχειρεί 65 σέντρα-σουτ του Μπουμάλ και ο Στιλ διώχνει δύσκολα.

Στο 71′  οι «Κυανέρυθροι»  ξαναβρέθηκαν για ακόμη μια φορά στην καρδιά της άμυνας του Παναθηναϊκού η μπαλιά, με τον  Μασούρα να σουτάρει, ωστόσο η μπάλα πέρασε πολύ ψηλά.

Τέσσερα λεπτά αργότερα (75′), o Παναθηναϊκός έφτασε κοντά στην ισοφάριση, όταν το σουτ- βολίδα του Ζέκα τράνταξε το δοκάρι του Παπαδόπουλου.

Μετά από αυτή τη φάση,  οι «πράσινοι» ανέβασαν ρυθμούς, πραγματοποιώντας συχνές… επισκέψεις στην άμυνα του Πανιωνίου, χωρίς όμως να βρίσκουν και «δίχτυα».

Οι γηπεδούχοι στο 82′ με τον Μπουμάλ έφτασαν κοντά και στο δεύτερο γκολ.

Στη συνέχεια και με το παιχνίδι να φτάνει στην ολοκλήρωση του, στο 89′  Καλτσάς  μπήκε μέσα στην περιοχή, σούταρε, με τον τερματοφύλακα του Πανιωνίου να την αποκρούει δύσκολα.

Τέλος, στην… εκπνοή του παιχνιδιού, στο 93′, με τον Μπεργκ, ο Παναθηναϊκός πραγματοποίησε την τελευταία ευκαιρία του, όταν ο Πράνιτς σέντραρε και ο Σουηδός μόνος και ανενόχλητος έστειλε τη μπάλα άουτ. Αυτή ήταν και η τελευταία φάση του αγώνα, καθώς ο διαιτητής δευτερόλεπτα μετά σφύριξε τη λήξη του ματς.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Πανιώνιος (Μαρίνος Ουζουνίδης): Παπαδόπουλος, Οικονόμου, Μπακασέτας (91′ Ανσαριφάρντ), Κόρμπος, Χατζηισαϊας, Βλάχος, Ρισβάνης, Σιόπης, Καραμάνος (73′ Μητρόπουλος), Μασούρας, Μπουμάλ (87′ Βιγιαμπάλ)

Στον πάγκο: Διούδης, Ανσαριφαρντ, Χαλκιαδάκης, Βιγιάλμπα, Πατσαζόγλου, Τασούλης, Μητρόπολος

Παναθηναϊκός (Γιάννης Αναστασίου): Στιλ, Ζέκα, Νάνο, Κουτρουμπής, Ταυλαρίδης, Λαγός (46′ Μαρινάκης), Πράνιτς, Αμπέντ (68′ Νίνης), Πέτριτς (46′ Καλτσάς), Καρέλης, Μπεργκ.

Στον πάγκο οι: Kοτσόλης, Χουχούμης, Μαρινάκης, Ατζαγκούν, Καλτσάς, Θέλαντερ, Νίνης

Διαιτητής: Αν. Παππάς (Αθηνών)

Βοηθοί: Αλεξέας (Μεσσηνία), Αναστασόπουλος (Αρκαδίας)

4ος: Στυλιάρας  (Αιτ/νιας)

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ