ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στήλες

Οι 35 γλουτοί που βάζουν φωτιά στο Instagram

Η Παντοκρατορία των booties στο αντρικό συλλογικό ασυνείδητο καλά κρατεί. Κάτι που δεν είναι πουθενά πιο εμφανές από ότι στο instagram. Εκεί που, αν δεν διαθέτεις εξωγήινους γλουτούς, δεν υπάρχει περίπτωση να καβαλήσεις ποτέ το 1 εκ. followers.

Οι 35 γλουτοί που βάζουν φωτιά στο Instagram

Για τις Ελληνίδες τα έχουμε πει και τα έχουμε ξαναπεί…

booties_620_lazopoulou

Όσο όμως και αν το τιμάμε -ως οφείλουμε- το σπίτι μας, με κάποιες λαμπρές εξαιρέσεις (γεια σου Μάγκυ, τι κάνεις Ίνα), το ξένο, όσον αφορά τους γλουτούς, είναι πιο γλυκό (γεια σου Jenny, τι κάνεις Iggy, καλό φθινόπωρο Natalia).

Ειδικά όταν αυτό το ξένο δεν είναι επώνυμο, τύπου Kim Kardashian, Rihanna, Nicki Minaj, Gigi Hadid ή Candice Swanepoel.

💦Pour it up pour it up 💦✌🏼️ @luigiandiango @luigimurenu @_virginiayoung_ @nailsbymarysoul @luimagazine

A photo posted by Candice Swanepoel (@angelcandices) on

Oύτε περίπου επώνυμο, τύπου Coco ‘τι σκεφτόσουν ώρε Ice-T όταν την παντρευόσουν;’ Austin.

Ούτε επώνυμο λόγω και αθλητικών προσόντων και γλουτών, όπως η pro surfer Anastasia Ashley, η οποία φέτος ήρθε και στην Σαντορίνη.

🏊🏻🏊🏻 Seaside

A photo posted by Anastasia Ashley (@anastasiaashley) on

Διαβάστε περισσότερα στο Oneman.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.