ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Ενημερώθηκαν οι προπονητές της Volleyleague

Οι προπονητές των ομάδων της Volleyleague συναντήθηκαν με τον πρόεδρο της ΕΣΑΠ, Παντελή Ταρνατόρο, με τον τελευταίο να τους ανακοινώνει τη δημιουργία τεχνικής επιτροπής.

Ενημερώθηκαν οι προπονητές της Volleyleague

Παράλληλα, οι προπονητές των ομάδων, ενημερώθηκαν για τον αγωνιστικό προγραμματισμό, τις αλλαγές για τα πλέι οφ, αλλά και τον προγραμματισμό του Λιγκ Καπ, «Νίκος Σαμαράς».

Επίσης έγιναν συζητήσεις με τον υπεύθυνο της ΚΕΔ, Στέφανο Βασιλειάδη, ο οποίος τους ενημέρωσε για θέματα συμπεριφοράς, πειθαρχίας και συνεργασίας μεταξύ διαιτητών και προπονητών, με σκοπό να αποφεύγονται ακραίες καταστάσεις που οδηγούν σε ποινές και παρατηρήσεις.

Τέλος οι προπονητές ενημερώθηκαν για τα θέματα… Τύπου, όπου δεσμεύτηκαν πως θα κάνουν δηλώσεις πριν και μετά από κάθε αγώνα στη Nova, ενώ θα πρέπει να μιλούν και στους υπόλοιπους εκπροσώπους του Τύπου. Επίσης, πριν από τους ημιτελικούς και τελικούς και του Final-4 και του Λιγκ Καπ, θα δίνονται συνεντεύξεις Τύπου.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.