ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στήλες

Το match up του τελικού: κυρία Ρούντι vs κυρία Γιόνας! (pics)

Λίγες ώρες μένουν πλέον για τον μεγάλο τελικό του Ευρωμπάσκετ 2015 και αυτό που περιμένουν όλοι να δουν είναι το match up του Πάου Γκασόλ με τον Γιόνας Βαλαντσιούνας. Το μεγάλο... ντέρμπι όμως θα γίνει στις εξέδρες μεταξύ της κυρίας Ρούντι και της κυρίας Βαλαντσιούνας!

Το match up του τελικού: κυρία Ρούντι vs κυρία Γιόνας! (pics)

H σύζυγος του γκαρντ της Ρεάλ Μαδρίτης, Helen Lindes, έχει… μαγνητίσει τα βλέμματα από την παρουσία της στο Final Four της Μαδρίτης και μετά. Όσο… αντιπαθητικός είναι ο Ρούντι, τόσο συμπαθητική, γλυκιά και όμορφη είναι η «εκλεκτή της καρδιάς του», Ηelen! Η 33χρονη σύντροφος του σταρ της «Βασίλισσας» είναι δίχως αμφιβολία μία από τις όμορφες γυναίκες παικτών στον παγκόσμιο αθλητισμό.

Διαβάστε περισσότερα στο Sdna.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.