ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στήλες

Ο Σ.Θεοδωράκης μπήκε στο παραβάν να ψηφίσει χωρίς να πάρει ψηφοδέλτιο Ποταμιού

Ευελπιστούμε να είναι κάποιου είδους φοβερό τρολάρισμα από την εφορευτική επιτροπή

Ο Σ.Θεοδωράκης μπήκε στο παραβάν να ψηφίσει χωρίς να πάρει ψηφοδέλτιο Ποταμιού

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη στα Χανιά, όταν ο Στ. Θεοδωράκης πήγε να ψηφίσει. Αφού μπήκε χαμογελαστός στο εκλογικό τμήμα, χαιρέτισε τους παρευρισκόμενους, πήρε το πακέτο μετα ψηφοδέλτια και μπήκε στο παραβάν.

Εκεί με έκπληξή του διαπίστωσε ότι δεν του είχαν δώσει το ψηφοδέλτιο του… κόμματός του. Ενοχλημένος, χωρίς όμως να αφήνει αιχμές, βγήκε από το παραβάν και ζήτησε ένα ψηφοδέλτιο Ποταμιού, το οποίο και έριξε στην κάλπη.

Στη δήλωσή του μετά την ψηφοφορία ζήτησε από τον κόσμο να μην απέχει, στέλνοντας το μήνυμα για κυβερνητικές συνεργασίες ήδη από σήμερα το βράδυ. “Από σήμερα το βράδυ πρέπει να είναι μέρα δουλειάς, είμαστε αποφασισμένοι για μικρούς δίκαιους συμβιβασμούς”, τόνισε χαρακτηριστικά.

Πηγή: luben.tv

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.