ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Εκτός βάθρου η Σερβία

Η Σερβία ηττήθηκε από τη Γαλλία, στον μικρό τελικό του Eurobasket, με 81-68 και έμεινε εκτός βάθρου. Καλή εμφάνιση από τον Ραντούλιτσα, με 11 πόντους.

Εκτός βάθρου η Σερβία

Η Σερβία με τη Γαλλία κοντραρίστηκαν στον μικρό τελικό της διοργάνωσης, με τους «τρικολορ» να κατακτούν τελικά το ασημένιο μετάλλιο, κερδίζοντας εύκολα την ομάδας του Τζόρτζεβιτς, η οποία βρέθηκε σε κακή μέρα.

Οι Σέρβοι ξεκίνησαν καλύτερα είχαν ισχνό προβάδισμα στην πρώτη περίοδο (16-20), άντεξαν μέχρι και το ημίχρονο (37-32 υπέρ της Γαλλίας), ωστόσο στο Β΄ μέρος δεν άντεξαν με τους «τρικολόρ» να ανεβάζουν τη διαφορά και στο +14 (53-39). Η ομάδα του «Σάλε» αντέδρασε προς στιγμήν (60-51), με τον Ραντούλιτσα να σημειώνει κάποια καλάθια, ωστόσο με τον Φουρνιέ οι Γάλλοι ανέβασαν και πάλι τη διαφορά (67-55).

Μοιραία η ομάδα του Κολέ, όντας ανώτερη πήρε τη νίκη και κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο τρίτο σερί μετάλλιο για τους γάλλους).

Πρόβλημα με Χεζόνια!
Πρόβλημα με Χεζόνια! 6.424 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τα δεκάλεπτα: 16-16, 37-32, 58-44, 81-68

Γαλλία (Κολέ): Βέστερμαν, Μπατούμ 7, Λοβέρν 1, Καουντί 2, Πάρκερ 13, Φουρνιέ 15, Πιετρούς, Ντε Κολό 20, Ντιαό 4, Ζελαμπάλ 4, Γκομπέρ 15 (14 ριμπ.), Τζαϊτέ.

Σερβία (Τζόρτζεβιτς): Τεόντοσιτς 3, Σιμόνοβιτς 3, Κούζμιτς, Μπογκντάνοβιτς 14, Μπιέλιτσα 12, Μάρκοβιτς 8, Κάλινιτς 1, Νέντοβιτς 9, Μιλοσάβλιεβιτς, Ραντούλιτσα 11, Έρτσεγκ 7, Μιλουτίνοφ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...