ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Το πλάνο για Λεβαδειακό

Ο Γιάννης Αναστασίου μπορεί να είδε τον Μίκαελ Εσιέν να τίθεται εκτός για την αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό αλλά την ίδια στιγμή οι… επιστροφές δεν είναι λίγες.

Το πλάνο για Λεβαδειακό

Όπως είναι γνωστό μετά την ήττα στην Νέα Σμύρνη κάθε παιχνίδι είναι ιδιαίτερο από εδώ και πέρα. Το πρωτάθλημα βρίσκεται στην 3η αγωνιστική με τους «πράσινους» να βρίσκονται στο -3 από την κορυφή. Αυτό σημαίνει ότι σε περίπτωση που ο Παναθηναϊκός κάνει νέα «γκέλα» τα πράγματα θα δυσκολέψουν αρκετά.

Από τη μία τα άσχημα νέα ήρθαν από τον Μίκαελ Εσιέν. Ο Γκανέζος χαφ ένιωσε ενοχλήσεις στο κοιλιακό τοίχωμα με αποτέλεσμα να μείνει για λίγες μέρες εκτός προπονήσεων και να χάσει σίγουρα το ματς με τον Λεβαδειακό. Επίσης εκτός μάχης για το παιχνίδι αυτό είναι οι Σάντσες και Λαγός, που από αύριο θα μπουν σε κανονικό πρόγραμμα και πιθανότατα προλαβαίνουν την αναμέτρηση με τον Πλατανιά, στην οποία ίσως είναι διαθέσιμοι και οι Βέμερ-Λουντ, όχι όμως και οι Κλωναρίδης-Πέτριτς.

Από την άλλη ο Γιάννης Αναστασίου είδε τους Αμπέντ, Δώνη, Νίνη και Καρέλη να βγάζουν το πρόγραμμα της τελευταίας προπόνησης και έτσι υπολογίζονται κανονικά.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 62.112 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τέλος, στο κέντρο τον Ζέκα αναμένεται να πλαισιώσει ο Κουτρουμπής ενώ ο Τελάντερ αναμένεται να ξεκινήσει βασικός δίπλα στον Στάθη Ταυλαρίδη.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.