ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Εξαφανίζονται τα εισιτήρια!

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωση της γνωστοποίησε ότι συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων, για την αυριανή γιορτή, με εντατικούς ρυθμούς.

Εξαφανίζονται τα εισιτήρια!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων για την εκδήλωση “Honouring our legacy”, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015 στο ΟΑΚΑ. Πρόκειται για ένα σπουδαίο event κατά τη διάρκεια του οποίου θα τιμηθούν οι αθλητές της κορυφαίας πεντάδας του Παναθηναϊκού την τελευταία 25ετία, όπως προέκυψαν από τη ψηφοφορία που διοργάνωσε η ιστοσελίδα www.leoforos.gr (χορηγός επικοινωνίας της ομάδας) με τη συμμετοχή χιλιάδων φίλων του “τριφυλλιού”, ενώ θα διεξαχθεί και φιλικός αγώνας με την Παρτιζάν Βελιγραδίου. Η εκδήλωση θα κορυφωθεί στο ημίχρονο του αγώνα όταν και θα τιμηθεί από τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό ο Παύλος Γιαννακόπουλος, του οποίου το όνομα θα δοθεί στο κλειστό της Λεωφόρου.

Η διάθεση των εισιτηρίων για την εκδήλωση “Honouring our legacy”, για την  οποία θα ισχύσουν κανονικά οι κάρτες διαρκείας της περιόδου 2015-2016, συνεχίζεται κανονικά από τα εξής σημεία πώλησης:

*Το γήπεδο “Απόστολος Νικολαΐδης”, Λ. Αλεξάνδρας, Θύρα 10 (Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα με Παρασκευή 10.00-18.00, Σάββατο 11.00-17.00 και Κυριακή 11.00-15.00).

Ήττα με κάτω τα χέρια στο ΣΕΦ και αντίο πρωτάθλημα
Ήττα με κάτω τα χέρια στο ΣΕΦ και αντίο πρωτάθλημα 5.049 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

*Το γραφείο Viva.gr στο “The Mall Athens”, Α. Παπανδρέου 35, Μαρούσι, Επίπεδο 2

*Τα καταστήματα Παπασωτηρίου, seven spots και IANOS.

*Ηλεκτρονική αγορά μέσω του paobc.gr και viva.gr

*Τηλεφωνικά στο 11876 (Χρέωση από σταθερό: 0,96€ / λεπτό και από κινητό: 1,09€ / λεπτό) επί 24 ώρες το 24ωρο.

*Πληροφορίες στο 210-6440010.

Την Τετάρτη (23/9) τα εκδοτήρια του γηπέδου “Απόστολος Νικολαΐδης” θα παραμείνουν ανοιχτά από τις 10.00 μέχρι τις 14.30. Η διάθεση των εισιτηρίων θα συνεχιστεί από τα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ από τις 15.30 μέχρι τις 19.30, ώρα έναρξης της εκδήλωσης “Honouring our legacy”.Να σημειώσουμε πως από τα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ δεν θα διατίθενται κάρτες διαρκείας.

***Οι φίλοι του Παναθηναϊκού πρέπει να έχουν μαζί την αστυνομική τους ταυτότητα και τον ΑΜΚΑ τους για την παραλαβή των εισιτηρίων.»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.