ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Νάνο: «Ενωμένοι για το πρωτάθλημα»

Ενότητα στην ομάδα και συνέχεια στις επιτυχίες ώστε ο Παναθηναϊκός να διεκδικήσει το πρωτάθλημα, ήταν το μήνυμα του Νάνο μετά τη νίκη επί του Λεβαδειακού.

Νάνο: «Ενωμένοι για το πρωτάθλημα»

Στο σημερινό νικηφόρο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με 3-0 απέναντι στον Λεβαδειακό, ο Νάνο πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση, ανοίγοντας παράλληλα το δρόμο της νίκης στο «τριφύλλι», με το τέρμα που πέτυχε στο μόλις πέμπτο λεπτό.

Ο Ισπανός μπακ, αναδείχτηκε MVP της αναμέτρησης, στέλνοντας το μήνυμα του ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την τιμή που μου κάνατε και με βραβεύσατε με το συγκεκριμένο τρόπαιο. Από κει και πέρα θα ήθελα να πω πως η ομάδα ξέρει κάθε στιγμή τι πρέπει να κάνει κι αυτό ακριβώς προσπαθούμε να εφαρμόσουμε. Η αλήθεια είναι πως στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα δε βγήκε με την ίδια δυναμική του πρώτου κι αυτό είναι κάτι που δεν πρέπει να επαναληφθεί.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 37.124 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι πρώτοι που δε θέλουμε να παίζουμε άσχημα είμαστε εμείς. Όντως υπήρξε κάτι με τον Πανιώνιο που θα το χαρακτήριζα στραβοπάτημα. Σήμερα όμως βγήκαμε με όρεξη, είχαμε προετοιμαστεί όλη την εβδομάδα με σκληρή προπόνηση. Πιστεύω πως από δω και στο εξής αυτή είναι η γραμμή που θα πρέπει να συνεχίσουμε. Εμείς θα πολεμήσουμε για το στόχο του πρωταθλήματος. Δεν έχουμε εναλλακτική. Βέβαια ακόμα ο δρόμος μπροστά μας είναι μακρύς, αλλά πιστεύω πως θα συνεχίσουμε έτσι ακριβώς να πορευόμαστε.

Όπως είπα και πριν, οι πρώτοι που λυπηθήκαμε μετά τον αποκλεισμό από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις είμαστε εμείς. Η αλήθεια όμως είναι πως έτσι είναι τα πράγματα. Πρέπει να το ξεπεράσουμε και να κάνουμε πραγματικά μια καλή πορεία για τους υπόλοιπους στόχους που μας έχουν απομείνει. Πιστεύω ότι πρέπει να είμαστε όλοι ενωμένοι- η ομάδα και οι φίλαθλοι, γιατί χωρίς τη βοήθεια των φιλάθλων τα πράγματα δεν είναι καλά. Θέλω όμως να πιστεύω ότι είμαστε όλοι μαζί ενωμένοι και θα προχωρήσουμε για το καλύτερο».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.