ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στήλες

Η Ασφάλεια «έχει» τους πέντε δράστες της επίθεσης στον Ασπρούλια!

Συγκλονιστικά στοιχεία για την επίθεση στον Θανάση Ασπρούλια συνέλεξε η Ασφάλεια από τις κάμερες του αεροδρομίου. Τι ρόλο έπαιξε η ΠΑΕ Ολυμπιακός;

Η Ασφάλεια «έχει» τους πέντε δράστες της επίθεσης στον Ασπρούλια!

δαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση τουπροπηλακισμού και του τραυματισμού του αρχισυντάκτη του SDNA, Θανάση Ασπρούλια, από οπαδούς του Ολυμπιακού το απόγευμα της Δευτέρας 21 Σεπτεμβρίου στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος». Ήδη οι πέντε δράστες βρίσκονται «στα χέρια» της Ασφάλειας. Αναλυτικά…

Μετά την κατάθεση της μήνυσης κατ΄ αγνώστων, με την οποία ζητείται η ποινική δίωξη των δραστών του επεισοδίου, οι αρμόδιες Αρχές προχώρησαν άμεσα στις δέουσες ενέργειες προκειμένου να εντοπιστούν οι δράστες της αναίτιας επίθεσης στον Θανάση Ασπρούλια μπροστά στα μάτια ανθρώπων της ΠΑΕ Ολυμπιακός, στην αίθουσα αναχωρήσεων του «Ελ. Βενιζέλος». Ο Ασπρούλιας επέστρεφε από τη Γαλλία μετά το τέλος των επαγγελματικών του υποχρεώσεων στο Ευρωμπάσκετ, ενώ η αποστολή του Ολυμπιακού αναχωρούσε για την Ξάνθη, με πτήση τσάρτερ, στην οποία επέβαιναν και αρκετοί οπαδοί της ομάδας, οι οποίοι ταξίδευαν για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι Skoda – Ολυμπιακός το βράδυ της Τρίτης 22/9.

Διαβάστε περισσότερα στο sdna.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.