ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Η… «καμπάνα» της UEFA

Ο Παναθηναϊκός, όπως έγινε χτες γνωστό (25/9) τιμωρήθηκε από την UEFA για όσα έγιναν στο παιχνίδι με την Γκαμπάλα, ενώ θα βρίσκεται υπό την επιτήρηση της για τα επόμενα δύο χρόνια.

Η… «καμπάνα» της UEFA

Η UEFA, τιμώρησε τους «πράσινους» για τα όσα συνέβησαν στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας με αντίπαλο την Γκαμπάλα, στο πλαίσιο των προκριματικών του Europa League, ενώ σήμερα έγινε γνωστό το περιεχόμενο της… “καμπάνας”.

Συγκεκριμένα, στην ομάδα του «τριφυλλιού», επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 70 χιλιάδων ευρώ, ενώ παράλληλα η  Πειθαρχική Επιτροπή της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας θα… επιτηρεί τους πράσινους για τις επόμενες δύο αγωνιστικές σεζόν.

Εάν σε αυτά τα δύο χρόνια, συμβεί το παραμικρό σε ευρωπαϊκό παιχνίδι του Παναθηναϊκού, τότε θα επιβληθεί ποινή αποκλεισμού της έδρας για τουλάχιστον μία αγωνιστική.

Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί
Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί 5.076 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι πέντε κατηγορίες που συντάχθηκαν με βάση την έκθεση του παρατηρητή και βασίστηκαν στο άρθρο 16, παρ.2 του πειθαρχικού κώδικα είναι:

Παράνομο πανό, Άναμμα πυρσών, Ρίψη αντικειμένων, Είσοδος στον αγωνιστικό χώρο από οπαδούς, Ανεπαρκής οργάνωση του αγώνα

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.