ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Τελάντερ: «Σημαντική η νίκη και οι βαθμοί»

Πολύ σημαντική χαρακτήρισε ο Ράσμους Τελάντερ τη νίκη κόντρα στον Πλατανιά, ενώ τόνισε τον ενθουσιασμό του, από τις συμμετοχές που του δίνει ο προπονητής του.

Τελάντερ: «Σημαντική η νίκη και οι βαθμοί»

Ο Δανός αμυντικός πραγματοποίησε τη δεύτερη συμμετοχή του στο αρχικό σχήμα του τριφυλλιού που συνδυάστηκε με νίκη και σ’ αυτό το γεγονός στάθηκε μετά το τέλος του ματς.

Χαρακτήρισε σημαντικές τις νίκες όπως και να έρχονται και τόνισε πως στα επόμενα ματς, θα προσπαθήσουν να παίξουν και να αποδώσουν καλύτερα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί
Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί 5.097 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για την απόδοση του και τη νίκη του Παναθηναϊκού:

«Πρώτα απ’ όλα το πιο σημαντικό για εμάς ήταν ότι νικήσαμε. Όσον αφορά εμένα είναι σημαντικό για έναν αμυντικό να βοηθάει την ομάδα του να κρατήσει το μηδέν. Όχι όμως μόνο η άμυνα αλλά όλη η ομάδα δούλεψε σκληρά για αυτό. Δεν ήταν το καλύτερο μας παιχνίδι, σίγουρα μπορούμε να τα πάμε καλύτερα. Αλλά ήταν μια σημαντική νίκη».

Για τη δυσαρέσκεια του κόσμου, τις αποδοκιμασίες και αν θα ήθελε να πει κάτι:

«Για μένα και την ομάδα το πιο σημαντικό είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι μας και στην εμφάνιση μας και συγκεντρωμένοι για να κερδίζουμε. Και σήμερα όπως είπα νικήσαμε, που είναι και το πιο σημαντικό. Σίγουρα ξέρουμε ότι μπορούσαμε να παίξουμε καλύτερα και θα παίξουμε καλύτερα και θα δουλέψουμε σκληρά ώστε η απόδοση μας να είναι καλύτερη. Ας μείνουμε συγκεντρωμένοι όμως στο πιο σημαντικό στοιχείο που ήταν η κατάκτηση των τριών πόντων».

Για το αν αισθάνεται πίεση:

«Ποτέ δεν νοιώθω πίεση. Νοιώθω καλά όταν υπάρχει πίεση. Με κάνει να είμαι καλύτερος και με κάνει να θέλω τη νίκη ακόμα περισσότερο. Έχουμε πολύ κόσμο που μας στηρίζει και είμαι ευχαριστημένος για αυτό. Εγώ δεν είμαι νευρικός, είμαι ενθουσιασμένος όταν έχω την ευκαιρία να παίξω».

Για το αν νιώθει πως το άγχος εμποδίζει την ομάδα:

«Όχι δεν το νομίζω, δεν το νοιώθω αυτό. Μπορεί να μην είμαι καιρό εδώ αλλά δεν έχω αισθανθεί κάτι τέτοιο. Θεωρώ ότι η ομάδα στο γήπεδο είναι συγκεντρωμένη στο παιχνίδι της».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.