ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Να μη φοβόμαστε να παίξουμε»

«Δουλειά και βελτίωση»… Αυτό ήταν το μήνυμα του Γιάννη Αναστασίου προς τους παίκτες του Παναθηναϊκού μετά το παιχνίδι με τον Πλατανιά αλλά και στη σημερινή πρωινή(28/9) προπόνηση.

«Να μη φοβόμαστε να παίξουμε»

Είναι γεγονός, ότι ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε… αγωνιστική κρίση.

Όσο κυλούν οι μέρες, αντί να υπάρξει βελτίωση στην εικόνα της ομάδας, η κατάσταση χειροτερεύει, με τελευταίο παράδειγμα το χτεσινό παιχνίδι κόντρα στον Πλατανιά, όπου παρά τη νίκη, οι «πράσινοι» σε ένα ακόμα ματς έδειξαν το κακό τους πρόσωπο.

Ο Γιάννης Αναστασίου, προσπαθεί με τον δικό τρόπο του να ανεβάσει την ψυχολογία των παικτών του, ενόψει Ξάνθης αλλά και της δύσκολης συνέχειας που ακολουθεί.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 284.280 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Δεν παίξαμε καλά αλλά νικήσαμε και αυτό είναι σημαντικό. Κρατάμε τη νίκη και προχωράμε. Είναι σημαντικό να παίρνουμε νίκες, ακόμη κι όταν δεν παίζουμε καλό ποδόσφαιρο, για να είμαστε κοντά στην κορυφή και να τη φτάσουμε. Αυτό, όμως, δεν αρκεί. Πρέπει να ζητάμε περισσότερα από τους εαυτούς μας μεσοεπιθετικά. Δυσκολευτήκαμε, δεν βγάζαμε φάσεις, μας πίεσε και η εξέδρα και αγχωθήκαμε. Να μην φοβόμαστε να παίξουμε. Αν παίξουμε το ποδόσφαιρο που ξέρουμε, όλα θα πάνε καλύτερα. Αλλά δεν είναι αυτή η εικόνα που θέλουμε», ανέφερε μεταξύ άλλων στους ποδοσφαιριστές του ο 42χρονος προπονητής.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.