Μπάσκετ

Εκδήλωση και προπόνηση (Pics)

Στο Μακάου βρίσκονται από το μεσημέρι οι «πράσινοι» όπου αρχικά συμμετείχαν σε εκδήλωση του προγράμματος ONE TEAM της Euroleague και στην συνέχεια προπονήθηκαν ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με τους Γκουάνγκντονγκ Τάιγκερς.

Η ομάδα του Παναθηναϊκού βρίσκεται από την Τρίτη στο Μακάου καθώς την Τετάρτη θα αντιμετωπίσει τους Γκουάνγκντονγκ Τάιγκερς (30/9, 15:00, Novasports 1 και Νovasports 1 HD).

Λίγο μετά την άφιξη τους στο Μακάου οι Μίροσλαβ Ραντούλιτσα, Νικ Καλάθης, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και Γιώργος Παπαγιάννης πήγαν στο κλειστό της περιοχής συμμετέχοντας με χαρά σε εκδήλωση του προγράμματος ONE TEAM της Euroleague, η οποία περιλάμβανε την επίσκεψη παιδιών ενός σχολείου της περιοχής.

Απ’ όλους όσους πήγαν την παράσταση έκλεψε ο Καλάθης που είχε ρόλο τόσο δασκάλου όσο και συντονιστή. Όλοι οι «πράσινοι» μπασκετμπολίστες μοίρασαν χαρά αλλά και πολλά αυτόγραφα στα μικρά παιδιά.

Μετά την συγκεκριμένη εκδήλωση, του προγράμματος ONE TEAM της Euroleague, το «τριφύλλι» προπονήθηκε κάτι που θα επαναλάβει και αύριο πριν από την φιλική αναμέτρηση.

Exit mobile version