Ποδόσφαιρο

Επαφών συνέχεια για Μαυρία

Ανοιχτό συνεχίζει να παραμένει το ενδεχόμενο της οριστικής επιστροφής του Χάρη Μαυρία στον Παναθηναϊκό.

Παναθηναϊκός και Σάντερλαντ συνεχίζουν να βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή όσον αφορά την περίπτωση του Χάρη Μαυρία.

Μάλιστα, σύμφωνα με την έγκυρη τοπική βρετανική ιστοσελίδα “chroniclelive.co.uk”, αφορμή για να ξαναέρθει ξανά στο… προσκήνιο η επιστροφή του Μαυρία, αποτέλεσε η παραχώρηση με τη μορφή δανεισμού του Γουίλ Μπάκλεϊ.

Κάτι που μπορεί να σημαίνει, σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, πως τον… δρόμο του Μπάκλεϊ -δεν αποκλείεται- να τον ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι παίκτες, οι οποίοι δεν υπολογίζονται από το τεχνικό τιμ.

Ένας εξ αυτών είναι και ο Χάρης Μαυρίας. Ο πλάγιος επιθετικός της Σάνερλαντ  ενόψει και της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου δεν αποκλείεται να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό.

Όπως χαρακτηριστικά υπογραμμίζεται: «Οι μαύρες γάτες είναι απολύτως κατανοητό ότι βρίσκονται σε συνομιλίες με την ελληνική ομάδα (σ.σ. τον Παναθηναϊκό) για το ενδεχόμενο μετακίνησης του εξτρέμ Χάρη Μαυρία τον προσεχή Ιανουάριο», ενώ υπάρχουν και δηλώσεις του Ντικ Αντοβοκαατ που τόνισε μεταξύ άλλων ότι «αν ήμουν στη θέση τους θα ήθελα να παίξω ποδόσφαιρο. Ας ελπίσουμε συνεπώς ότι θα ακολουθήσουν και οι άλλοι το δρόμο του Μπάκλεϊ».

Exit mobile version