ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αποτελέσματα αγώνων 2015-2016

Κυρίαρχος στην Κίνα ο «εξάστερος»!

Τη δεύτερη του νίκη στην Κίνα πέτυχε ο Παναθηναϊκός, που επιβλήθηκε με 85-63 των Guangdond Tigers, στο πλαίσιο του «Euroleague Asia Tour 2015».

Κυρίαρχος στην Κίνα ο «εξάστερος»!

Νικηφόρα ολοκλήρωσε τα φιλικά του παιχνίδια στην Κίνα ο Παναθηναϊκός, επικρατώντας άνετα 85-63 των Guangdond Tigers.

Εξαιρετική η ομάδα του Σάσα Τζόρτζεβιτς τόσο σε άμυνα όσο και σε επίθεση.

Η τρομερή κυκλοφορία της μπάλας αλλά και η ασφυχτική άμυνα, ήταν τα δύο στοιχεία που ξεχώρισαν από τους πράσινους στο σημερινό φιλικό.

Το παιχνίδι:

Οι «πράσινοι» δέχτηκαν πίεση από τους γηπεδούχους, στο ξεκίνημα της αναμέτρησης, οι οποίοι μάλιστα τους… προσπέρασαν με 9-8 στο 4ο λεπτό.

Ωστόσο, το… κάρφωμα του Ραντούλιτσα στο 5″  έδωσε άλλη… νότα στο παρκέ, με τις στροφές των πρασίνων να ανεβαίνουν σιγά-σιγά.

Η ολοκλήρωση του πρώτου δεκαλέπτου ήρθε από τους  τέσσερις σερί πόντους του Γιάνκοβιτς και έτσι ο Παναθηναϊκός βρέθηκε με εννέα πόντους μπροστά (22-13), στην ολοκλήρωση του πρώτου δεκαλέπτου.Με την έναρξη του δεύτερου δεκαλέπτου, οι Κινέζοι κατάφεραν να μειώσουν σε 24-20.

Στη συνέχεια, ο Φελντέιν αύξησε τη διαφορά στους 10 πόντους για τον Παναθηναϊκό, με την παρουσία του έμπειρου γκαρντ  στην αναμέτρηση να παίζει καθοριστικό ρόλο.

Οι «πράσινοι» πατώντας καλύτερα στο παρκέ  μέχρι τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου κράταγαν τη διαφορά σε διψήφιο αριθμό πόντων.

Με την… τρίποντη «βόμβα»  του Πάβλοβιτς και τις… πινελιές του Γιάνκοβιτς, ο Παναθηναϊκός, έκλεισε το ημίχρονο όντας μπροστά με 48-29.

Η ανωτερότητα του Παναθηναϊκού συνεχίστηκε και στην τρίτη περίοδο. Οι πράσινοι όντας εντυπωσιακοί τόσο σε άμυνα, όσο και στην επίθεση, είχαν επιβάλει το ρυθμό τους στο παρκέ, εκτοξεύοντας τη διαφορά ακόμα και στους 26 πόντους (67-41).  Με το σκορ να είναι στο 67-43 (τέλος 3ης περιόδου), πλέον όλα είχαν κριθεί απέναντι στη ομάδα από την Κίνα.

Οι Χαραλαμπόπουλος και Πάβλοβιτς πετυχαίνοντας συνεχόμενους πόντους, διατήρησαν τη διαφορά σε υψηλά επίπεδα,  με τον Παναθηναϊκό να είναι εξαιρετικός σε όλους του τομείς, και με την ομάδα του Τζόρτζεβιτς να φτάνει σε μία ακόμα εύκολη νίκη με 85-63.

Επόμενος προορισμός για τον Παναθηναϊκό η Ρωσία! Εκεί, ο «εξάστερος» θα αντιμετωπίσει το Σάββατο (3/10, 22:00) την Ούνικς Καζάν, για το “Gomelsky Cup”.

Τα δεκάλεπτα: 13-22, 30-48, 43-67, 63-85

Παναθηναϊκός (Τζόρτζεβιτς): Χαραλαμπόπουλος 11, Πάβλοβιτς 13 (1), Φώτσης 9, Διαμαντίδης 2, Γιάνκοβιτς 10 (1), Παπαγιάννης 2, Ραντούλιτσα 15, Κούζμιτς 6, Φελντέιν 10, Καλάθης 7 (1 τρίπ., 8 ασ.), Λούντζης, Καλαϊτζάκης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ