ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Κόπηκε το χαμόγελο…

Ο χαμογελαστός και περιχαρής… Εσιέν, αποτελεί παρελθόν, αφού ο Γκανέζος ουσιαστικά δε μιλιέται…

Κόπηκε το χαμόγελο…

Η διάθεση και η ψυχολογία του Γκανέζου, έχουν αλλάξει άρδην, από τότε που ήρθε στην Ελλάδα, καθώς και ο ίδιος πλέον αντιλαμβάνεται πως το κλίμα είναι βαρύ, όπως αναφέρει η «SportDay».

Ο Αφρικανός δεν είναι ο ίδιος άνθρωπος, σε σχέση με αυτόν που ήρθε στα τέλη Ιουνίου, αφού το γεγονός πως συνεχώς αναβάλλεται το ντεμπούτο του με το τριφύλλι, λόγω των προβλημάτων που έχει.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, κάθε φορά που πατάει… γκάζι στις προπονήσεις ο Εσιέν, πονάει στους κοιλιακούς, δείγμα του ότι έχει πρόβλημα, το οποίο δεν έχει ξεπεράσει, κάτι που έχει απογοητεύσει τον ίδιο, τον κόσμο, αλλά και τους ανθρώπους της ομάδας.

Παναθηναϊκός: Οι σκέψεις του Κόντη και η πιθανή αλλαγή στην 11αδα
Παναθηναϊκός: Οι σκέψεις του Κόντη και η πιθανή αλλαγή στην 11αδα 5.000 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Εσιέν δεδομένα θα μείνει εκτός για μια ακόμα εβδομάδα και έπειτα θα ξαναδοκιμάσει να προπονηθεί σε φουλ ρυθμούς, αν και τότε δεν τα καταφέρει, τότε δεν αποκλείεται ακόμα να υπάρξει και διακοπή συμβολαίου…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.