ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ενοχλήσεις ο Πράνιτς

Ο Κροάτης μέσος όπως έκανε γνωστό μέσα από post του στο Facebook αντιμετωπίζει ένα μικροπρόβλημα τραυματισμού, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα αγωνιστεί κιόλας στο ματς με την Ξάνθη.,

Ενοχλήσεις ο Πράνιτς

Ο Ντάνιελ Πράνιτς μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook γνωστοποίησε ότι αντιμετωπίζει ένα μικροπρόβλημα τραυματισμού αλλά λόγω του γεγονότος ότι το ιατρικό επιτελείο κάνει πολύ καλή δουλειά, μπορεί να είναι έτοιμος να αγωνιστεί σήμερα.

I have some minor problems with my calf muscle, but Panathinaikos FC / ΠΑΕ Παναθηναϊκός medical team is doing great job…

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 283.098 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Posted by Danijel Pranjić on Saturday, October 3, 2015

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.