ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

«Να πάμε και φέτος στους τελικούς»!

Για τις φετινές αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας μπάσκετ γυναικών μίλησε αποκλειστικά στο panathinaikos24.gr, η Αναστασία Σλούκα και επεσήμανε πως στόχος όλων είναι, ξανά η πρόκριση στον τελικό της Α1 και η κατάκτηση του πρωταθλήματος.

«Να πάμε και φέτος στους τελικούς»!

Η νεαρή αθλήτρια, αναφέρθηκε στις σημαντικές προσθήκες που έγιναν φέτος στο ρόστερ της ομάδας, αναφέρθηκε στην επιστροφή της Ιωάννας Δίελα μετά από δύο χρόνια λόγω τραυματισμού, ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει και για την επιστροφή της Ντέλβα σε γνώριμα λημέρια…

Παράλληλα, μίλησε και για την ατμόσφαιρα που θα επικρατεί φέτος στο κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος» στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό και έστειλε μήνυμα στον κόσμο, πως θα δώσουν το 100% των δυνατοτήτων τους, ώστε να τους ανταμείψουν με μια νίκη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε η Αναστασία Σλούκα στο Panathinaikos24.gr

Οριστικό για… Βοτανικό!
Οριστικό για… Βοτανικό! 2.295 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τη νέα χρονιά και τι περιμένει: «Σκοπός δικός μου είναι να δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου για να καταφέρει η ομάδα να εκπληρώσει τους στόχους της. Η ομάδα είναι πάνω απ’ όλα και ελπίζω να έχουμε όλοι στο τμήμα υγεία ώστε να κάνουμε τα πάντα για να φτάσουμε στο στόχο μας».

Για τις προσθήκες που έγιναν στο ρόστερ: «Οι προσθήκες που έγιναν είναι πολύ ποιοτικές και το γεγονός πως από φέτος θα έχουμε και 2η ξένη στο πρωτάθλημα, θα μας βοηθήσει αρκετά. Καλύφθηκε επάξια το κενό που δημιουργήθηκε από πέρυσι στις θέσεις των ψηλών και πιστεύω πως αυτό το γεγονός δίνει ένα συν παραπάνω στο ρόστερ της ομάδας, ώστε να κάνουμε το βήμα παραπάνω σε σχέση με την περσινή σεζόν. Επίσης φέτος στην ομάδα ήρθε και η Λύμουρα, που με την εμπειρία της και την ποιότητά της, θα βοηθήσει και τις υπόλοιπες, να είμαστε σε κάθε ματς πολύ καλές και να κερδίζουμε. Είναι πολύ σημαντικό να έχουμε στο ρόστερ μας παίκτριες όπως η Λύμουρα και Καλέντζου, αφού με την εμπειρία τους θα μας βοηθούν και στις προπονήσεις ώστε να γινόμαστε καλύτερες».

Για τις συνθήκες που χάθηκε το περσινό πρωτάθλημα και αν τις πείσμωσε: «Δεν θέλω να σχολιάσω τα όποια λάθη έγιναν πέρυσι και τις συνθήκες που χάθηκε το πρωτάθλημα. Σίγουρα έγιναν κάποια σοβαρά λάθη διαιτητικά, αλλά δεν θέλω να σταθώ εκεί, καθώς και εμείς δεν σταθήκαμε καλά στο αγωνιστικό κομμάτι, αφού κάναμε αρκετά λάθη στις επιθέσεις μας. Πλέον κοιτάμε όλες τις φετινές υποχρεώσεις μας και μακάρι να ξαναφτάσουμε στον τελικό, ώστε με μεγαλύτερη βελτίωση να φτάσουμε στο στόχο μας και να υπερπηδήσουμε τα όποια λάθη γίνουν ξανά».

Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό που από τη φετινή σεζόν θα συμμετέχει στο πρωτάθλημα: «Αντιμετωπίζουμε τον Ολυμπιακό στην έδρα μας αρκετά νωρίς και είμαι σίγουρη πως το γήπεδο μας θα είναι κατάμεστο, ώστε ο κόσμος μας που μας έχει στηρίξει συνέχεια, να είναι στο πλευρό μας και να του δώσουμε στο τέλος τη χαρά της νίκης. Πιστεύω πως θα είμαστε έτοιμες αγωνιστικά γι’ αυτό το ματς και θα δώσουμε όλες το κάτι παραπάνω των δυνατοτήτων μας, ώστε να επικρατήσουμε».

Για την επιστροφή της Ιωάννας Δίελα στη δράση μετά τον τραυματισμό της: «Είμαστε μια οικογένεια. Όλο το διάστημα που έλειπε από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας, ήμασταν όλες δίπλα της και εκείνη κοντά μας, μας στήριζε. Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενες που έχει επιστρέψει πλέον σε αγωνιστικό ρυθμό και είναι μαζί μας. Η ίδια όλο αυτό το διάστημα προσπαθούσε να ξεπεράσει τον τραυματισμό της. Πλέον προσπαθεί όσο μπορεί να αντεπεξέλθει στις υποχρεώσεις της ομάδας και πιστεύω πως μόλις μπει σε φουλ ρυθμούς να μας βοηθήσει περισσότερο, ώστε να είμαστε αρκετά δυνατή ομάδα».

Για την επιστροφή της Ντέλβα στον Παναθηναϊκό: «Είναι πολύ σημαντικό που γνωρίζει τις απαιτήσεις του ελληνικού πρωταθλήματος, ξέρει το γήπεδο τον κόσμο και τι απαιτήσεις έχει ο σύλλογος και η ομάδα. Έχουμε ένα πλεονέκτημα παραπάνω καθώς ξέρουμε πως είναι καλή παίκτρια και με το δυναμισμό της θα ανεβάσει επίπεδο την ομάδα. Ήδη από τα φιλικά που έχουμε δώσει, παίζει καταλυτικό ρόλο στην ομάδα και μόλις ξεκινήσουν και οι επίσημες υποχρεώσεις σε πρωτάθλημα και κύπελλο θα δώσει το καλύτερο που μπορεί. Επίσης πολύ σημαντικό είναι πως ξέρει και τον κόουτς και τον τρόπο που δουλεύει και θα βοηθήσει σημαντικά».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.