ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Δύσκολο απέναντι σε 12 ή 15»

Ο Μάρκους Μπεργκ έκανε καυστικές δηλώσεις σχετικά με την προκλητική διαιτησία του Μιχάλη Βοσκάκη στην χθεσινή αναμέτρηση με την Ξάνθη.

«Δύσκολο απέναντι σε 12 ή 15»

Στον Παναθηναϊκό είναι έξαλλοι με την χθεσινή διαιτησία κάτι που φάνηκε και από το γεγονός ότι ο Γιάννης Αναστασίου δεν πήγε στην συνέντευξη Τύπου ως ένδειξη διαμαρτυρίας.

Την ίδια στιγμή ο Μάρκους Μπεργκ σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα δεν είπε πολλά αλλά αναφέρθηκε μόνο στην απαράδεκτη διαιτησία του Μιχάλη Βοσκάκη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Δεν θέλω να πω κάτι για το παιχνίδι… Είναι πάντα δύσκολο να παίζεις απέναντι σε 12 αντιπάλους ή απέναντι σε 15. Αυτό μόνο».

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 283.192 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.