Ποδόσφαιρο

Γελάς με τις συγκρίσεις

Άκομψη η προσπάθεια του Τύπου να χρίσει από τώρα πρωταθλητή τον Ολυμπιακό όταν πριν χρόνια οι αντίστοιχες μεγάλες νίκες του ΠΑΟ θεωρούνταν ήσσονος σημασίας!

Μεγάλη πρεμούρα στον Τύπο να δώσουν από τώρα (!) τον τίτλο στον Ολυμπιακό τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός είναι στο -3 και τον περιμένει σε λίγες εβδομάδες Λεωφόρο. Όλα αυτά επειδή ο «αιώνιος» πέρασε νικηφόρα από Λονδίνο, Τούμπα.

Η διαφορά στην αντιμετώπιση …χαώδης από τα ΜΜΕ ειδικά άμα φέρουμε στο νου περιπτώσεις που ο Παναθηναϊκός «πέταγε» στην Ευρώπη. Π.χ επί Κυράστα (2001-2002) το τριφύλλι που είχε ξεκινήσει με 5/5 ευρωπαϊκά τρίποντα έβλεπε το σύνολο του Τύπου να …ειρωνεύεται τον προπονητή γι αναχρονιστικό ποδόσφαιρο και…τσούκου-τσούκου μπολ (!!!)

Τώρα που ο ΟΣΦΠ πέρασε από Emirates, Θεσσαλονίκη με κορυφαίο τον Ρομπέρτο όλοι παρουσιάζονται εκστασιασμένοι από το ποδόσφαιρο που αποδίδει και το πόσο δίκαιος είναι ο προπονητής του και πόσο οικογενειακή είναι η ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια όταν σ’ αυτά κυκλοφορούν περισσότεροι…μεταφραστές παρά ποδοσφαιριστές!

Exit mobile version