ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Πάει για τέλος της εβδομάδας ο Εσιέν

Ο Μάικλ Εσιέν έχει ξεπεράσει πλήρως τις ενοχλήσεις στους κοιλιακούς και θα προσπαθήσει το αργότερο μέχρι τις αρχές της επόμενες εβδομάδας, να μπει στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας.

Πάει για τέλος της εβδομάδας ο Εσιέν

Ο Γιάννης Αναστασίου βλέπει σιγά σιγά τους τραυματίες να επιστρέφουν κανονικά στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας, αλλά το μυαλό όλων βρίσκεται στον Μάικλ Εσιέν.

Ο Γκανέζος μέσος είναι η μεγάλη μεταγραφή της ομάδας αυτό το καλοκαίρι και στόχος των ανθρώπων του Παναθηναϊκού είναι να μπορεί σύντομα να βοηθήσει. Το πλάνο «λέει» πως ο Εσιέν θα προσπαθήσει να μπει σε φουλ ρυθμούς μέχρι τις αρχές της επόμενης εβδομάδας και το μεγάλο «στοίχημα» είναι η συμμετοχή του στα ντέρμπι που έρχονται.

Για τον Παναθηναϊκό ακολουθεί το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα στη Λεωφόρο, αλλά εκεί δύσκολα θα αγωνιστεί ο Εσιέν. Στόχος όπως είπαμε των ανθρώπων του «τριφυλλιού», είναι η συμμετοχή του Γκανέζου μέσου στις τέσσερις αναμετρήσεις που θα έρθουν στη συνέχεια, με ΠΑΟΚ (εκτός),  ΑΕΚ (εντός),  Ατρόμητο (εκτός) και Ολυμπιακό (εντός).

Παναθηναϊκός: H επικρατέστερη ενδεκάδα στην Τούμπα
Παναθηναϊκός: H επικρατέστερη ενδεκάδα στην Τούμπα 7.717 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αυτή είναι μία τετράδα αγώνων, όπου ο Παναθηναϊκός θα χρειαστεί την ποιότητα και την εμπειρία του Μάικλ Εσιέν, ενώ κάτι τέτοιο θα δώσει τέλος και στις φήμες που δημιουργήθηκαν το τελευταίο διάστημα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.