ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Χρόνια πολλά Ζιλμπέρτο!

Ο Ζιλμπέρτο Σίλβα, ένας από τους μεγαλύτερους ποδοσφαιριστές που πέρασε από τον Παναθηναϊκό αλλά και το ελληνικό πρωτάθλημα, έχει σήμερα τα γενέθλια του!

Χρόνια πολλά Ζιλμπέρτο!

Ο παλαίμαχος πλέον ποδοσφαιριστής, ο οποίος το 2008 φόρεσε τη φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος, γιορτάζει σήμερα τα 39α γενέθλιά του.

Ο Ζιλμπέρτο, ακόμα και σήμερα δεν έχει ξεχάσει τις στιγμές που έζησε με τον Παναθηναϊκό,  με τους πράσινους κατέκτησε το νταμπλ του 2010, ενώ είχε 119 συμμετοχές βρίσκοντας έξι φορές το δρόμο προ τα δίχτυα σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο μεγάλος Βραζιλιάνος αποχαιρέτησε το «τριφύλλι» το 2011, όπου γύρισε στην πατρίδα του για λογαριασμό της Γκρέμιο, ενώ ολοκλήρωσε την ποδοσφαιρική του καριέρα το 2013 με τη φανέλα της Ατλέτικο Μινέιρο.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 62.233 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
Ζιλμπέρτο Σίλβα
ÊÁÑÁÃÊÏÕÍÇÓ ÆÉËÌÐÅÑÔÏ ÓÉËÂÁ ÖÉÅÓÔÁ ÔÇÓ ÏÌÁÄÁÓ ÔÏÕ ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÕ ÃÉÁ ÔÇÍ ÊÁÔÁÊÔÇÓÇ ÔÏÕ ÍÔÁÌÐË

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.