ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Πολλές οι λύσεις στο «6»

Παρότι μόνο ο Λαγός είναι καθαρόαιμος κόφτης ο Παναθηναϊκός έχει παίκτες να καλύψουν τη θέση του ανασταλτικού μέσου.

Πολλές οι λύσεις στο «6»

Πρώτη δοκιμή του Σέρχιο Σάντσεθ ως αμυντικού μέσου στο φιλικό με την Καλλιθέα, να κι η πρώτη ασίστ στο Σωτήρη Νίνη! Ο Ισπανός «το έχει» πολύ με τη μπάλα, οι πάσες του στα παιχνίδια με Καλλονή, Παναιτωλικό ήταν «μία και μία», συνεπώς δεν είναι άσχημη η ιδέα του κόουτς να τον δοκιμάσει μπροστά από τα μπακ.

Ανάλογη έμπνευση είχε πέρσι με τον Γιώργο Κουτρουμπή κι ο τέως παίκτης της ΑΕΚ «έλαμψε» στα πλέι-οφ, σώζοντας τη θέση του στο ρόστερ που είχε τεθεί εν αμφιβόλω. Γενικώς στο «6» – παρά την απουσία Εσιέν- ο προπονητής έχει λύσεις αν και καθαρόαιμος κόφτης είναι μονάχα ο Τάσος Λαγός. Ζέκα, Κουτρουμπής, Σάντσεθ αποτελούν μπαλαντέρ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.