Ποδόσφαιρο

Στο Charity Idols η φανέλα του Ατζαγκούν

Τη φανέλα του Αμπντούλ Ατζαγκούν, από το ματς του Παναθηναϊκού με τον Πλατανιά, προσφέρει προς δημοπρασία το «τριφύλλι» στο Σύλλογο Ενίσχυσης Φιλανθρωπικών Ιδρυμάτων Charity Idols.

Ο νιγηριανός σε εκείνο το ματς, σκόραρε το… χρυσό γκολ, που έκρινε την αναμέτρηση, με τους «πράσινους» να κερδίζουν με 1-0.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Σε συνέχεια της συνεργασίας μας με τον Σύλλογο Ενίσχυσης Φιλανθρωπικών Ιδρυμάτων Charity Idols, η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ προσφέρει σε δημοπρασία τη φανέλα του MVP της αναμέτρησης Abdul Ajagun, από τον αγώνα Παναθηναϊκός – Πλατανιάς 1-0 (27/09/15).

Η φανέλα που δημοπρατείται είναι η αυθεντική, είναι υπογεγραμμένη χειρόγραφα από τον ποδοσφαιριστή και συνοδεύεται από πιστοποιητικό γνησιότητας, καθώς δεν διατίθεται πουθενά στο εμπόριο.

Τα έσοδα από τη δημοπρασία πρόκειται να ενισχύσουν τον Ξενώνα SOS-ΕΛΙΖΑ που αναγνωρίζεται διεθνώς ως ένα πρότυπο κέντρο προστασίας, θεραπείας και αποκατάστασης, το οποίο περιθάλπει ανά πάσα στιγμή μέχρι 20 βρέφη, νήπια και παιδιά ως 5 ετών που έχουν υποστεί παραμέληση ή κακοποίηση.

Η δημοπρασία ξεκίνησε με αρχική τιμή τα 100 Ευρώ και ολοκληρώνεται στις 15.10.2015 και ώρα 20:35

Σας ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή».

Exit mobile version