ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Διπλό με Μπεργκ η Σουηδία (vid)

Ο Μάρκους Μπεργκ άνοιξε το σκορ, ο Ζλάταν Ιμπραϊμοβίτς σημείωσε το δεύτερο γκολ και η Σουηδία πέρασε με 2-0 από την έδρα του Λιχτενστάιν.

Διπλό με Μπεργκ η Σουηδία (vid)

Ο άσος του Παναθηναϊκού ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ για την Εθνική του ομάδα, μετά από ωραίο πλασέ μέσα από την περιοχή στο 19 λεπτό, με τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς να διαμορφώνει το τελικό 0-2 απέναντι στο Λιχτενστάιν, στο 55′ και ενώ είχε χάσει πέναλτι ένα τέταρτο νωρίτερα.

Το γκολ του Μάρκους Μπεργκ χαροποιεί και τους φίλους του Παναθηναϊκού, καθώς στο ελληνικό πρωτάθλημα o Σουηδός δεν έχει σκοράρει σε τέσσερα σερί παιχνίδια και το γκολ με την Εθνική του ομάδα θα του ανεβάσει την ψυχολογία.

Άλλωστε, ακολουθούν δύσκολες αναμετρήσεις για τους «πράσινους» και ο Γιάννης Αναστασίου θέλει να δει τον Σουηδό να βρίσκει και πάλι δίχτυα.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 283.089 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δείτε το γκολ του Μάρκους Μπεργκ στο παιχνίδι με το Λιχτενστάιν:

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.