ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Να μπει με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού αντιμετωπίζει το μεσημέρι του Σαββάτου (16.00, Novasports 1,Panathinaikos24) τον Πρωτέα Βούλας, στο κλειστό «Π. Γιαννακόπουλος» για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α1.

Να μπει με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα

Ο Παναθηναϊκός μπαίνει στη νέα σεζόν με στόχο να κατακτήσει τον τίτλο του πρωταθλητή, με μεγάλο πλεονέκτημα το ενισχυμένο του ρόστερ, με προσθήκες όπως η Πατεράκη, η Αλμπάνεζ, η Ντέλβα, η Παντέλη και η Λύμουρα.

Με τεχνικό για ακόμα μία σεζόν τον Πέτρο Πρέκα, οι «πράσινες» αρχίζουν την «μάχη» του πρωτάθληματος με στόχο το κάτι παραπάνω από την περσινή σεζόν, όταν και η ομάδα έφτασε στους τελικούς.

Προβλήματα τραυματισμών στο «στρατόπεδο» του Παναθηναϊκού δεν υπάρχουν και ο Πέτρος Πρέκας, έχει γεμάτο το «οπλοστάσιο» για το πρώτο παιχνίδι του νέου πρωταθλήματος. Ο ίδιος μάλιστα στις δηλώσεις του στο panathinaikos1908.gr, δείχνει να ανυπομονεί για την έναρξη της σεζόν:

Επίσημο: Τέλος η Ελένη Καπογιάννη από τον Παναθηναϊκό
Επίσημο: Τέλος η Ελένη Καπογιάννη από τον Παναθηναϊκό 327 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Ανυπομονούμε για την έναρξη του πρωταθλήματος, ωστόσο γνωρίζουμε ότι οι πρεμιέρες πάντα «κρύβουν» ιδιατερότητες  μιας και δεν υπάρχει η δυνατότητα να έχεις πλήρη εικόνα του αντιπάλου. Παρ΄όλ ‘ αυτά η ομάδα είναι πολύ καλά προετοιμασμένη για το παιχνίδι αυτό, διαθέτουμε ενθουσιασμό και με τη βοήθεια του κόσμου επιθυμούμε να πετύχουμε την πρώτη μας νίκη, ώστε να συνεχίσουμε τις υποχρεώσεις μας με καλή ψυχολογία. Είμαστε ενισχυμένοι σε σχέση σε πέρυσι, έχουμε περισσότερη ενέργεια από φρέσκα πόδια και όλα αυτά τα στοιχεία θέλουμε να τα παρουσιάσουμε μέσα στο γήπεδο».

Από την μεριά της η αρχηγός της ομάδας,  Τούλα Καλέντζου τόνισε:

«Θα συνεχίσουμε ακολουθώντας την περσινή φιλοσοφία. Θα κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά με στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Η ομάδα έχει ενισχυθεί και θεωρώ ότι αυτό θα φανεί και μέσα στο γήπεδο. Αύριο ξεκινάει το πρωτάθλημα, κάτι για το οποίο ανυπομονούμε όλες και μας χαροποιεί ιδιαίτερα ότι παίζουμε στην έδρα μας και θα έχουμε στο πλευρό μας τους οπαδούς μας που πάντα μας στηρίζουν. Ωστόσο, πάντα οι πρεμιέρες είναι δύσκολες για όλους κυρίως λόγω του άγχους και της πίεσης, πόσο μάλλον όταν πρέπει να ικαονποιήσεις τον κόσμο. Πιστεύω ότι θα δείξουμε πως είμαστε σε ετοιμότητα για το αυριανό παιχνίδι».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.