ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Γι’ αυτό είσαι ΑΡΧΗΓΟΣ (Video)

Υπάρχουν παίκτες και παίκτες. Ο Δημήτρης Διαμαντίδης ωστόσο είναι μια κατηγορία μόνος του. Λειτουργεί σαν πραγματικός αρχηγός, βάζοντας τους συμπαίκτες του, στη… θέση τους, όταν πρέπει.

Γι’ αυτό είσαι ΑΡΧΗΓΟΣ (Video)

Το ματς, θέλει 2:14 για να ολοκληρωθεί, με τον Παναθηναϊκό να κερδίζει τον Άρη με 9 πόντους (61-70). Οι γηπεδούχοι έχουν την κατοχή με τον Κοέν να βρίσκεται στο low post και τον Κούζμιτς να τον μαρκάρει.

Ο Βλάντο Γιάνκοβιτς πάει στη βοήθεια και κάνει φάουλ στον παίκτη του Άρη. Με το σφύριγμα του διαιτητή ο Γιάνκοβιτς αρχίζει να διαμαρτύρεται, όταν φτάνει κοντά του ο Δημήτρης Διαμαντίδης και του λέει «τι διαμαρτύρεσαι, φάουλ έκανες…».

Το ταλέντο από μόνο του δεν κάνει τον αρχηγό. Πρέπει να έχεις και την προσωπικότητα. Και ο Διαμαντίδης την έχει…

Σκάει το… μπαμ με Μαρίνκοβιτς!
Σκάει το… μπαμ με Μαρίνκοβιτς! 25.105 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δείτε το βίντεο του γνωστού οπαδού του Παναθηναϊκού Sopist:

Το να είσαι τεράστιος παίκτης από μόνο του δεν φτάνει, όσο ταλέντο να έχεις αν δεν συνδυάζεται με την προσωπικότητα ενός πραγματικού αρχηγού αργά ή γρήγορα θα “χαθείς”. Σε αυτή τη φάση που ίσως δεν παρατηρήσατε πολλοί ο Μήτσος δείχνει για άλλη μια φορά γιατί είναι ο απόλυτος Αρχηγός.Στα τελευταία λεπτά του αγώνα ο Βλάντο κάνει “φάουλ”..δεν το δέχεται και αρχίζει να γκρινιάζει προς τους διαιτητές..δείτε αντίδραση Διαμαντίδη και τι του λέει… Για πολλούς μια ασήμαντη στιγμή, για μένα αυτό που τον ξεχωρίζει…ΑΡΧΗΓΟΣ!!

Posted by Μάικ Σόπιστ on Κυριακή, 11 Οκτωβρίου 2015

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.