ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Τρέχει» για Τούμπα ο Μπεργκ

Ο Μάρκους Μπεργκ θα απουσιάσει από το εντός έδρας παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΣ Γιάννινα για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος, αλλά υπάρχει αισιοδοξία πως θα δώσει το «παρών» στο ντέρμπι της Τούμπας.

«Τρέχει» για Τούμπα ο Μπεργκ

Ο Σουηδός επιθετικός υπέστη τράβηγμα στην αναμέτρηση της Εθνικής του ομάδας με το Λιχτενστάιν και δε θα είναι στη διάθεση του Γιάννη Αναστασίου για το παιχνίδι της επόμενης Δευτέρας, με τον ΠΑΣ Γιάννινα στη Λεωφόρο.

Ωστόσο, υπάρχει αισιοδοξία πως ο Μάρκους Μπεργκ θα είναι έτοιμος για το ντέρμπι της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ που ακολουθεί στη συνέχεια, ενώ το κενό του είναι πιθανό να καλύψει στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ, ο Μλάντεν Πέτριτς.

Ο Κροάτης άσος δεν έχει αγωνιστεί στα τελευταία παιχνίδια του «τριφυλλιού», αλλά μετά τον τραυματισμό του Μπεργκ θα πάρει την ευκαιρία του, καθώς πολύ δύσκολα θα αγωνιστεί μόνος του ο Νίκος Καρέλης στην επίθεση.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 62.171 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ, ίσως βρεθεί στην αποστολή και ο Γενς Βέμερ που δείχνει να έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.