ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Πρώτος ριμπάουντερ

Μπορεί να μην σκοράρει από το τρίποντο αλλά ψηλά είναι κυρίαρχος ο «Μπάτμαν».

Πρώτος ριμπάουντερ

Μπορεί ακόμα να μην έχει ξεμπλοκάρει στο μακρινό σουτ (0/4 τρίποντα σε δύο ματς μετράει, μαζί με το παιχνίδι πάνω από το στεφάνι αυτό είναι το μεγάλο του ατού) ωστόσο ο Αντώνης Φώτσης σαρώνει στην εναέρια κυκλοφορία.

Ο Ιλισιώτης και στο Αλεξάνδρειο ήταν ο πρώτος ριμπάουντερ του κυπελλούχου με «εννιά» σκουπίδια κι όλα μόλις σε 19 λεπτά! Στο Φάληρο πρόλαβε να κατεβάσει έξι ριμπάουντ σε 25 λεπτά εκμεταλλευόμενος τα σωστά μπλοκ-άουτ Κούζμιτς, Γκιστ και τις τεράστιες πλάτες του Ραντούλιτσα που δεν αφήνουν εύκολα χώρους στον αντίπαλο να διεκδικήσει χαμένες μπάλες.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.