ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Η Α1 γυναικών στο πιάτο σας

Πρώτο σερβίς για την Α1 γυναικών και το SDNA σας παρουσιάζει τις ομάδες που θα συμμετέχουν φέτος στην κορυφαία κατηγορία του γυναικείου βόλεϊ.

Η Α1 γυναικών στο πιάτο σας

Ακόμη ένα πρωτάθλημα της Α1 γυναικών ξεκινά. Δώδεκα ομάδες θα ξεκινήσουν τον φετινό μαραθώνιο με στόχο τον πολυπόθητο τίτλο. Από την pole position ξεκινά και φέτος ο Ολυμπιακός που είναι και πάλι το φαβορί για την κατάκτηση ενός ακόμη νταμπλ. Πιο πίσω ο Παναθηναϊκός, που πέρσι τον κόντραρε στα ίσα αλλά και η ΑΕΚ με τον Πανναξιακό που θα παλέψουν για μια θέση στην τετράδα με τον ΑΟ Θήρας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.