ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Κούζμιτς: «Η άμυνα δίνει πάντα τη νίκη»

Η άμυνα ήταν το «κλειδί» της σημερινής νίκης του Παναθηναϊκού, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Όγκνιεν Κούζμιτς.

Κούζμιτς: «Η άμυνα δίνει πάντα τη νίκη»

Ο Σέρβος σέντερ του «τριφυλλιού» που βοήθησε σημαντικά σε άμυνα και επίθεση, αναφέρθηκε στην άμυνα που έδωσε ρυθμό στην ομάδα μετά το καλό ξεκίνημα, μίλησε για τη σημασία της νίκης επί του Ολυμπιακού και αναφέρθηκε στη συνέχεια.

Οι δηλώσεις του Όγκνιεν Κούζμιτς στην κάμερα της Nova:

«Η άμυνα δίνει πάντα τη νίκη. Δεν ξεκινήσαμε καλά, αλλά η άμυνα μας έδωσε ρυθμό».

Για τη νίκη επί του Ολυμπιακού:«Είχα ενημερωθεί ότι είναι ”εχθρός” εδώ είναι ο Ολυμπιακός. Το ήξερα και πριν έρθω, αλλά ενημερώθηκα ακόμα καλύτερα όταν ήρθα. Είναι πολύ σημαντική η νίκη».

Σκάει το… μπαμ με Μαρίνκοβιτς!
Σκάει το… μπαμ με Μαρίνκοβιτς! 24.971 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τη συνέχεια και το με την Καρσίγιακα, δήλωσε: «Δεν έχουμε πολύ χρόνο τώρα, υπάρχει μπροστά το ματς με την Καρσίγιακα. Το ξεχνάμε το σημερινό και κοιτάμε μπροστά».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.