ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Τελάντερ: «Κρατάμε τη νίκη»

Ο Ράσμους Τελάντερ σε δηλώσεις του μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΣ τόνισε ότι οι «πράσινοι» ήταν συγκεντρωμένοι και γι’ αυτό πήραν τη νίκη.

Τελάντερ: «Κρατάμε τη νίκη»

Ο Δανός αμυντικός που ήταν από τους διακριθέντες της αναμέτρησης κερδίζοντας και το πέναλτι στη φάση του 2ου γκολ, αναφέρθηκε τόσο στην χθεσινή νίκη όσο και στην συνεργασία του με τον Στάθη Ταυλαρίδη.

Αναλυτικά όσα είπε:

Καλό παιχνίδι, ήταν τόσο σκληρό όσο φαινόταν;

«Είναι σημαντικό που πήραμε τη νίκη. Ήμασταν συγκεντρωμένοι καθώς αυτοί προσπαθούσαν να χτυπήσουν στην αντεπίθεση. Νομίζω ότι πήγαμε πολύ καλά και ήμασταν συγκεντρωμένοι. Είχαμε αρκετές ευκαιρίες, Ήταν μία σημαντική νίκη και αυτό κρατάμε».

Ήταν πιο δύσκολο για σας σήμερα που είχατε να αντιμετωπίσετε μία γρήγορη ομάδα;

«Ναι καταλαβαίνω τι λέτε. Ήταν διαφορετικό. Το ξέραμε το ξέραμε και ήμασταν πολύ καλά προετοιμασμένοι γι΄αυτό. Πήγαμε πολύ καλά και αυτό οφείλεται στο ότι ήμασταν πολύ καλά προετοιμασμένοι.»

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 62.229 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τι έχεις να πεις για την πολύ καλή συνεργασία σου με τον Στάθη Ταυλαρίδη;

«Έχουμε πολύ καλή χημεία με τον Ταυλαρίδη. Νιώθω πολύ άνετα όταν παίζω μαζί του. Με βοηθάει αρκετά καθώς «καθαρίζει» τις φάσεις. Για τον πέναλτι δεν νομίζω ότι ήταν καθώς βρισκόταν σε πολύ κοντινή απόσταση. Το σημαντικότερο φυσικά ήταν ότι πήραμε τη νίκη και αυτό κρατάμε.»

Κατά διαστήματα μέσα στο ματς σε είδαμε ότι «κουβάλαγες» περισσότερο την μπάλα. Νιώθεις πιο άνετα πλέον;

«Παίζει ρόλο και η ομάδα που έχεις απέναντι σου . Ορισμένες φορές έχεις χώρο και άλλες δεν έχεις. Είναι και πιο πολύ θέμα ενστίκτου. Όταν έχω χώρο φυσικά και θα το εκμεταλλευτώ».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.