ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Κούζμιτς: «Η άμυνα μας έδωσε τη νίκη»

Ο Όγκνιεν Κούζμιτς, μίλησε στο Panathinaikos24.gr μετά την μεγάλη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό με 73-69.

Κούζμιτς: «Η άμυνα μας έδωσε τη νίκη»

Ο Όγκνιεν Κούζμιτς, μίλησε στο Panathinaikos24.gr μετά την μεγάλη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό με 73-69.

Ο Σέρβος σέντερ του Παναθηναϊκού, μίλησε μεταξύ άλλων, για το πώς έγινε η ανατροπή από το -15, το ότι κανείς στην ομάδα δεν πίστεψε ότι μπορεί να χαθεί το ματς, αλλά και τις εντυπώσεις του από την συμμετοχή του, στο πρώτο του ντέρμπι στο κατάμεστο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Δύσκολη νίκη αλλά τα καταφέρατε, ποιο ήταν το σημείο «κλειδί» για τη νίκη;

«Η άμυνα του δεύτερου μέρους.  Γενικά ο τρόπος που παίξαμε πολύ καλή άμυνα σε όλο το παιχνίδι, εκτός του λάθους στο τέλος όπου ο Σπανούλης πέτυχε τρίποντο στο τελευταίο λεπτό, ίσως θα μπορούσαμε να είχαμε καλύτερη άμυνα στην τελευταία επίθεση του Ολυμπιακού, αλλά δεν μας στοίχισε και έτσι κερδίσαμε και αυτό είναι το σημαντικότερο».

«Βόμβα» με Πάντερ και Παρτίζαν!
«Βόμβα» με Πάντερ και Παρτίζαν! 41.290 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ακόμη μια νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό μετά εκείνη του ΣΕΦ ποια νίκη ήταν δυσκολότερη;

«Ήταν το ίδιο και στα δύο ματς. Δεν παίξαμε καλά στην πρώτη περίοδο, δεν είχαμε την καλή άμυνα που έχουμε συνήθως. Σε αυτό το παιχνίδι η διαφορά έφτασε στην πρώτη περίοδο τους 15 πόντους. Ωστόσο συγκεντρωθήκαμε και κάναμε την ανατροπή στο δεύτερο μέρος».

Υπήρχε κατά τη διάρκεια του ματς η αίσθηση πως το παιχνίδι έχει χαθεί;

«Όχι, απλά στην πρώτη περίοδο δεν παίξαμε καλή άμυνα. Πίστευα όμως πως μπορούμε να κάνουμε την ανατροπή και να κερδίσουμε το ματς στο τέλος».

Έχεις πλέον την πρώτη σου εμπειρία από ένα γεμάτο ΟΑΚΑ κόντρα σε ματς με τον Ολυμπιακό, ποιες οι εντυπώσεις σου από τον κόσμο;

«Είναι πολύ ιδιαίτερο να έχεις την ευκαιρία να παίζεις σε μια ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός που έχει τόσο απίστευτους φιλάθλους.  Είναι απλά μοναδικό. Θες να παίζεις κάθε μέρα μόνο και μόνο γι’ αυτούς».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.