ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Κρίμα που χάθηκαν οι διαφορές

Αν κάτι πρέπει να προβληματίσει τον Σάλε είναι γιατί εξαφανίστηκαν το +15 του ΣΕΦ και το +10 του ΟΑΚΑ.

Κρίμα που χάθηκαν οι διαφορές

Αν κάτι πρέπει να προβληματίσει το προπονητικό τιμ είναι πως κατάφερε να χάσει τόσο γρήγορα τις διαφορές που πήρε στα ντέρμπι. Το +15 του ΣΕΦ και το +10 του ΟΑΚΑ εξαφανίστηκαν σε χρόνο dt στην 4η περίοδο τόσο στο Φάληρο όσο και στο Μαρούσι, κάτι που θα κάνει τον Τζόρτζεβιτς να «λιώσει» πάνω από το DVD.

Κάτι ο ενθουσιασμός, κάτι ο κόσμος που είχε αρχίσει ήδη το πάρτι «χάλασε» το μυαλό των αθλητών, ειδικά του Φελντίν και του Πάβλοβιτς που έκαναν σερί εξεζητημένων προσπαθειών επιθετικά, με αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός να «μαζέψει» την διαφορά χάρις στα σουτ του Παπαπέτρου «παγώνοντας» προς στιγμή τη σάλα! Ο Δομινικανός κι ο Μαυροβούνιος, πάντως, διόρθωσαν τις γκάφες πρωταγωνιστώντας στο τέλος στην διασφάλιση της νίκης, ο δεύτερος με το απίθανο, εκτός ισορροπίας σουτ που έβαλε για το +7 κι ο δεύτερος με 2/2 βολές που ουσιαστικά έκριναν το θρίαμβο!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.