ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Περίπτωση» ο Φελντίν

Ψαγμένη η μεταγραφή του Δομινικανού γκαρντ που αν και νωρίς έχει δείξει μπόλικα πράγματα.

«Περίπτωση» ο Φελντίν

Στο ΣΕΦ ήταν αποκάλυψη, μετά την ήττα από την Κούμπαν «νέος Σλότερ», εδώ και λίγες ώρες ξανά… Θεός ο Τζέιμς Φελντίν. Το απίθανο «πινγκ-πονγκ» που έχουμε κάνει επιστήμη στην Ελλάδα με αφορμή τις αξίες αθλητών που παρουσιάζει βέβαια ένα σχετικό χαβαλέ, ιδίως όταν δεν παίρνεις ότι ακούγεται/γράφεται στα σοβαρά.

Ο αθλητής δεν είναι τυχαίος, μα μπορεί να δώσει συγκεκριμένα πράγματα, ειδικά σε φάσεις ανοιχτού γηπέδου, εκμεταλλευόμενος τα «φτερά» που έχει στα ποδάρια και τη μεγάλη άνεση που τον χαρακτηρίζει όταν ντριμπλάρει. Διαβάζαμε στο βιογραφικό του ότι σε καταστάσεις transition παραμένει «master of the game», το παλικάρι ήταν τοπ σε πόντους ανά κατοχή στην ιταλική λίγκα που έχει τον πιο γρήγορο ρυθμό μεταξύ των κορυφαίων του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Είναι «μαμούνι» στην άμυνα, κυνηγά διαρκώς το κλέψιμο κι αποσυμπιέζει Καλάθη-Διαμαντίδη, ειδικά τώρα που λείπουν Παππάς-Μποχωρίδης. Δεν φοβάται να πάει προς το καλάθι (κάτι που ο…Σλότερ απέφευγε) και μας αρέσει που είναι αεράτος! Βάλτε να δείτε ξανά τα στιγμιότυπα του αγώνα και παρατηρήστε την φάση που με τρίποντο εκτοξεύει την διαφορά στο +10! Παπαπέτρου, Στρόμπερι «κάτι» του φωνάζουν από τον πάγκο του Ολυμπιακού όταν παίρνει τη μπάλα κι εκείνος με το που το «μπουμπουνά» γυρίζει προς το μέρος τους και τους «καρφώνει» επιδεικτικά! Ωραίος!

Oριστικό: Aλλάζει έδρα η Μακάμπι για τα ματς με τον Παναθηναϊκό!
Oριστικό: Aλλάζει έδρα η Μακάμπι για τα ματς με τον Παναθηναϊκό! 10.063 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.