ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Πράνιτς: «Με Ολυμπιακό, όπως με Άρσεναλ»

Ο Ντάνιελ Πράνιτς μίλησε σε ΜΜΕ της πατρίδας του, για το ματς της Ντινάμο Ζάγκρεμπ με τον Ολυμπιακό, λέγοντας πως η κροατική ομάδα μπορεί να πάρει βαθμό η βαθμούς.

Πράνιτς: «Με Ολυμπιακό, όπως με Άρσεναλ»

Ο άσος του Παναθηναϊκού, παράλληλα, τόνισε πως οι «ερυθρόλευκοι» είναι καλύτεροι σε σχέση με πέρυσι και αυτό οφείλεται στον προπονητή τους, Μάρκο Σίλβα.

Όσα είπε ο Ντάνιελ Πράνιτς στο vecernji.hr:

«Ο Ολυμπιακός είναι πιο δυνατός σε σχέση με πέρυσι. Παίζει καλά και ο νέος προπονητής του, ο Μάρκο Σίλβα, έχει κάνει σπουδαία δουλειά στον τομέα της τακτικής. Αν θέλει η Ντιναμό να κάνει κάτι θετικό, τότε η ευκαιρία της είναι στο Ζάγκρεμπ, γιατί στον Πειραιά θα φανεί ότι ο Ολυμπιακός είναι πιο δυνατή ομάδα από την Ντιναμό.

Το πιο δυνατό σημείο του Ολυμπιακού είναι στις πτέρυγες. Οι ακραίοι του προσφέρουν τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά. Ωστόσο, το μυαλό της ομάδας είναι ο Φορτούνης και πάντα κινούνται γύρω απ’ αυτόν. Έχει σκοράρει επτά γκολ.

EKTAKTO: Κυρήχθηκε πόλεμος ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ!
EKTAKTO: Κυρήχθηκε πόλεμος ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ! 3.547 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η πιο αδύναμη γραμμή του είναι το κέντρο της άμυνας με τους Μποτία και Σιόβα. Οι γρήγοροι επιθετικοί της Ντιναμό μπορούν να προκαλέσουν ζημιά. Θα ήθελα με όλη μου την καρδιά να πάρει η Ντιναμό τουλάχιστον ένα βαθμό. Έδειξαν ότι μπορούν με την Άρσεναλ, μπορούν να το κάνουν και με τον Ολυμπιακό».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.