ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Τζέιμς Φελντίν: Ο κρυφός άσος του «Σάλε»

Ο Παναθηναϊκός θριάμβευσε στα δύο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, με τον Τζέιμς Φελντίν να έχει κι αυτός το δικό του μερίδιο στην «πράσινη» επιτυχία. Τι παίρνει και τι περιμένει από αυτόν ο Τζόρτζεβιτς.

Τζέιμς Φελντίν: Ο κρυφός άσος του «Σάλε»

Δύο ντέρμπι και δύο νίκες για τον Παναθηναϊκό, σε ΣΕΦ και ΟΑΚΑ, ο οποίος έχει καταφέρει να αντεπεξέλθει απέναντι στον Ολυμπιακό, αλλά επίσης κόντρα στην κούραση και το τζετ λαγκ από τα ατελείωτα ταξίδια.

Εξάλλου, όπως δήλωσε με νόημα ο «Σάλε» μετά το ντέρμπι του ΟΑΚΑ «δεν είχαμε χρόνο να προετοιμάσουμε αυτό το παιχνίδι, παρά μόνο σε αεροπλάνα, αεροδρόμια και λεωφορεία»!

Κι όμως, παρά την ελλιπή προετοιμασία (μόλις μία προπόνηση κατέστη δυνατό να γίνει πριν το ντέρμπι, αφού η αποστολή επέστρεψε από το Κράσνονταρ τα ξημερώματα Κυριακής 18/10), αποστολή εξετελέσθη.

Oριστικό: Aλλάζει έδρα η Μακάμπι για τα ματς με τον Παναθηναϊκό!
Oριστικό: Aλλάζει έδρα η Μακάμπι για τα ματς με τον Παναθηναϊκό! 10.065 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Διαβάστε περισσότερα στο SDNA.GR

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.