ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Είμαστε καλοί, μπορούμε να τα καταφέρουμε… »

Ψυχολογικό «ντοπάρισμα» από τον Γιάννη Αναστασίου προς τους ποδοσφαιριστές του, κατά τη διάρκεια της σημερινής προπόνησης. «Μπορούμε να τα καταφέρουμε, έχουμε καλή ομάδα», τα λόγια του Έλληνα τεχνικού.

«Είμαστε καλοί, μπορούμε να τα καταφέρουμε... »

Ο Γιάννης Αναστασίου αφού συνεχάρη τους ποδοσφαιριστές του για τη νίκη επί του ΠΑΣ, προσπάθησε να τους «φτιάξει», ενόψει Τούμπας, αλλά και της δύσκολης συνέχειας.

«Συγχαρητήρια για τη νίκη, παίξαμε καλά, αλλά κάναμε κάποια λάθη που πρέπει να τα αποφύγουμε στα επόμενα ματς. Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο πρόγραμμα και πρέπει να ξεκινήσουμε με νίκη την Κυριακή στην Τούμπα. Αν είμαστε συγκεντρωμένοι μπορούμε να τα καταφέρουμε, έχουμε καλή ομάδα», ήταν τα λόγια του Έλληνα τεχνικού.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.