ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Γκιστ: «Νιώθω εξτρά ώθηση από τον κόσμο μας» (Vid)

Να υπερασπιστεί με τον καλύτερο τρόπο την έδρα του στην αναμέτρηση με την Καρσίγιακα θέλει ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Τζέιμς Γκιστ.

Γκιστ: «Νιώθω εξτρά ώθηση από τον κόσμο μας» (Vid)

Ο Αμερικανός αναφέρθηκε στις δυσκολίες που θα έχει η αναμέτρηση με την πρωταθλήτρια Τουρκίας, ενώ για τη δική του επιστροφή στην δράση τόνισε πως νιώθει εξτρά ώθηση από τον κόσμο της ομάδας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Τζέιμς Γκιστ:

Για το ματς με την Καρσίγιακα: «Φυσικά πρόκειται για δύσκολο παιχνίδι. Όλες οι ομάδες στην Euroleague είναι υψηλού επιπέδου. Η Καρσίγιακα στην πρεμιέρα νίκησε στην έδρα της την Μπαρτσελόνα και έκανε αυτό που πρέπει: Να υπερασπιστεί την έδρα της. Αυτό πρέπει να κάνουμε κι εμείς. Οι ομάδες στην Euroleague είναι διαφορετικές σε σχέση με του πρωταθλήματος».

Για το ότι οι νίκες στο ξεκίνημα έχουν δώσει αυτοπεποίθηση και εμπιστοσύνη στην ομάδα: «Σίγουρα έχουμε κερδίσει σε αυτοπεποίθηση, αλλά κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Το τελευταίο παιχνίδι τελείωσε και πρέπει να επικεντρωθούμε στο επόμενο. Όποτε παίζουμε στην έδρα μας το συναίσθημα είναι ωραίο, ότι παίζουμε μπροστά στον κόσμο μας. Μας δίνουν ενέργεια και μας υποστηρίζουν. Εμείς πρέπει να υπερασπιστούμε την έδρα μας».

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 43.346 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τα δυνατά σημεία της Καρσίγιακα και τι πρέπει να προσέξει ο Παναθηναϊκός: «Η Καρσίγιακα είναι ομάδα με πολλή ενέργεια, αθλητική που της αρέσει να τρέχει. Πρέπει να ελέγξουμε το ρυθμό. Αυτό είναι το πιο σημαντικό για μας, όπως και να κερδίζουμε τα ριμπάουντ, να είμαστε πιεστικοί στην άμυνα».

Για το συναίσθημα που είναι ξανά σε αγωνιστική δράση: «Νιώθω ωραία. Είμαι χαρούμενος που παίζω ξανά μπάσκετ. Το να παίζω στο ΟΑΚΑ είναι ωραίο συναίσθημα και μου δίνει έξτρα ώθηση».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.