ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Φελντέιν: «Οδηγός μας τα τρία δεκάλεπτα του ντέρμπι» (Video)

Ο Τζέιμς Φελντέιν αναφέρθηκε στις δηλώσεις του ενόψει και της αναμέτρησης με την Καρσίγιακα, πως είναι σημαντικό στοιχείο για την ομάδα ότι έχει ξεκινήσει νικηφόρα.

Φελντέιν: «Οδηγός μας τα τρία δεκάλεπτα του ντέρμπι» (Video)

Ο Δομινικανός γκαρντ, αναφέρθηκε στα στοιχεία που πρέπει να έχει ο Παναθηναϊκός για να επικρατήσει επί της πρωταθλήτριας Τουρκίας, μίλησε για τις πρώτες του εμπειρίες με τη φανέλα του τριφυλλιού, ενώ έλυσε και το πρόβλημα με την προφορά του ονόματός του, λέγοντας πως λέγεται Φελντέιν, όπως το γράφει και το πίσω μέρος της φανέλας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τις στιγμές που έχει ζήσει μέχρι τώρα με τον Παναθηναϊκό: «Μου αρέσει πολύ εδώ. Οσα έχω δει εδώ είναι εκπληκτικά, ο κόσμος μου έχει δείξει αγάπη και υποστήριξη».

Για την πρεμιέρα στο ΟΑΚΑ για την Euroleague: «Είναι μεγάλο παιχνίδι για μας. Δεν θέλουμε να χάσουμε και να βρεθούμε στο 0-2. Παίζουμε μπροστά στον κόσμο μας. Είναι διαφορετικό παιχνίδι σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι στη Ρωσία, όπου κάναμε μεγάλο ταξίδι. Ξέρουμε ότι θα παίξουμε με καλή ομάδα, αλλά θέλουμε καλή αρχή στην έδρα μας».

Oριστικό: Aλλάζει έδρα η Μακάμπι για τα ματς με τον Παναθηναϊκό!
Oριστικό: Aλλάζει έδρα η Μακάμπι για τα ματς με τον Παναθηναϊκό! 10.053 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το τι πρέπει να έχει η ομάδα στη συγκεκριμένη αναμέτρηση: «Θέλουμε να διατηρήσουμε σε υψηλά επίπεδα την ενέργειά μας. Στα τρία τελευταία δεκάλεπτα με τον Ολυμπιακό πρέπει να είναι οδηγός μας. Ετσι πρέπει να παίζουμε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και δεν πρέπει να μπαίνουμε σε παιχνίδια όπως κάναμε με τον Ολυμπιακό. Παίζουμε με μια πολύ αθλητική ομάδα που παίζει γρήγορα και σουτάρει όπως κι εμείς. Είναι δική μου δουλειά, αλλά και του Τζέιμς Γκιστ να δίνουμε ενέργεια στην ομάδα και θα κάνουμε τα πάντα για να το κάνουμε με επιτυχία».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.