ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Από πάνω» και στην δική τους… εφταετία!

Είχαν την ευκαιρία να εγκαθιδρύσουν δική τους δυναστεία αλλά και πάλι έκαναν μια τρύπα στο νερό.

«Από πάνω» και στην δική τους… εφταετία!

Πόσες φορές δεν έχετε διαβάσει, ακούσει τους Ολυμπιακούς να κομπάζουν ότι είναι η καλύτερη ευρωπαϊκή ομάδα της εφταετίας; Παρότι όλα αυτά τα χρόνια έκαναν υπερβάσεις στην Ευρωλίγκα παίρνοντας και δύο πρωταθλήματα στην Ελλάδα δεν τους άφησες σε χλωρό κλαρί κι ας προϊδέαζε η κατάσταση το 2012 για πράσινο τέλος εποχής!

Με την φυγή Ομπράντοβιτς και των 10/12 του ρόστερ, τον ΟΣΦΠ πρωταθλητή Ευρώπης-Ελλάδας όλα έδειχναν στρωμένα για τους Αγγελόπουλους ώστε να εγκαθιδρύσουν δική τους δυναστεία. Ο Παναθηναϊκός -αν και φτιαγμένος από «δεύτερα» υλικά- τους μεγάλωσε ακόμα περισσότερο το κόμπλεξ παίρνοντάς τους τίτλο με «σουίπ», διπλό σπάσιμο έδρας αλλά κι «επιστροφή» από 1-2 νίκες επί Αλβέρτη.

Ξέρεις τι είναι να καγχάζουν καλοκαιριάτικα «πάει το τελευταίο αποκούμπι» και με το που αρχίζουν οι επίσημες υποχρεώσεις να «προσκυνούν» δύο φορές μέσα σε 11 μέρες πάνω που είχαν πιστέψει ότι ξόρκισαν συμπλέγματα μετά το περσινό (συμπτωματικό) 0-5 στην Α1;

Τρομερή στιγμή με ατάκα Σλούκα σε Καλαϊτζάκη στην κάμερα του Panathinaikos24.gr: «Αυτός το καθάρισε»! (vid)
Τρομερή στιγμή με ατάκα Σλούκα σε Καλαϊτζάκη στην κάμερα του Panathinaikos24.gr: «Αυτός το καθάρισε»! (vid) 19.460 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.