ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Όταν ο κόουτς καταλήγει σε αμυντικό δίδυμο

Η ιστορία δείχνει πως όταν ο Παναθηναϊκός σταματά τους πειραματισμούς πίσω η άμυνα του δυναμώνει.

Όταν ο κόουτς καταλήγει σε αμυντικό δίδυμο

Εύσημα παίρνει ο Ράσμους Τελάντερ για τις καλές του εμφανίσεις αλλά η ιστορία δείχνει πως όταν ο Γιάννης Αναστασίου καταλήξει στο αμυντικό του δίδυμο, τότε τα πράγματα γίνονται ευκολότερα για τον Παναθηναικό.

Ο Δανός με τον Ταυλαρίδη διαθέτουν χημεία, κάτι που συνέβαινε πέρσι με τον 36χρονο και τον «Σίφο», ενώ το 2014 ο Κροάτης ταίριαξε με τον Γιώργο Κουτρουμπή. Όσο ο κόουτς πειραματιζόταν ανά εβδομάδα με Τριανταφυλλόπουλο, Ρισβάνη, Σίλντενφελντ Ταυλαρίδη, Σάντσεθ να εναλλάσσονται στις θέσεις των κεντρικών μπακ ο Παναθηναϊκός προκοπή δεν έβλεπε.

Το μεγάλο κατόρθωμα του νεαρού «Βίκινγκ» είναι ότι έχει εκπαραθυρώσει από το βασικό σχήμα τον τέως άσο της Μάλαγα που φέτος έχει το πιο «βαρύ» συμβόλαιο. Για να τον δούμε και στα ντέρμπι, όπου μπροστά του θα παρελάσουν Μπερμπάτοφ, Κλάους, Τζιμπούρ, Ιντέγιε, Φινμπόγκασον.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 62.227 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.