ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Τρεις φορές «διψήφιος» λόγω… Νικ

Εξαιρετικό το ξεκίνημα του Διαμαντίδη που χρωστά πολλά στην παρουσία του Νικ Καλάθη.

Τρεις φορές «διψήφιος» λόγω… Νικ

Ο Νικ Καλάθης μπορεί να ξεκίνησε… άστοχα τη δεύτερη θητεία του με την πράσινη φανέλα παρόλα αυτά ήταν κομβικός στις τρεις  νίκες του Εξάστερου κόντρα σε Ολυμπιακό, Αρη. Μπορεί ο ομογενής γκαρντ να μετρά 8/24 δίποντα,4/14 τρίποντα στα τέσσερα πρώτα παιχνίδια σ’ όλες τις διοργανώσεις ωστόσο η πραγματική του προσφορά δεν αποτυπώνεται στο χαρτί.

Σε σχήματα μ’ αυτόν (ή τον Φελντέιν) στο παρκέ εξοικονομεί ανάσες ο Δημήτρης Διαμαντίδης που πραγματοποιεί το καλύτερο ξεκίνημα των τελευταίων ετών! «Διψήφιος» σε πόντους ήταν ο κάπτεν στο κύπελλο, στο Αλεξάνδρειο και στη Ρωσία (16, 12, 14 πόντους πέτυχε), μόνο στο ντέρμπι έμεινε στους 5 πόντους (συν ισάριθμα ριμπάουντ κι από τρία κλεψίματα/ασίστ) σε αγώνα όμως που ρητή εντολή του πάγκου φαίνεται πως ήταν να «φορτωθούν» Κούζμιτς, Γκιστ, Ραντούλιτσα ώστε να εκμεταλλευτούν την απουσία Χάντερ και τον «σοφτ», Μιλουτίνοφ!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.