ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Στέφενς, Αγγελος, Γ.Χ, Τούντορ (;)

Εξαιρετική παράδοση κόντρα στον ΠΑΟΚ έχει χτίσει ο προπονητής.

Στέφενς, Αγγελος, Γ.Χ, Τούντορ (;)

Ανεξαρτήτως των παραπόνων που υπάρχουν για τον Γιάννη Αναστασίου πρέπει να είσαι εμπαθής να μην του αναγνωρίσεις ότι στα ντέρμπι παρουσιάζει την ομάδα μεταμορφωμένη προς το καλύτερο, δίχως μάλιστα να παίζει με σκοπιμότητα μ’ εξαίρεση το περσινό 0-1 στο Καραϊσκάκη που έπαιξε φουλ άμυνα και θα είχε πάρει εύκολα πόντο αν ο ρέφερι δεν σφύριζε φάουλ ακόμα και φάσεις της σειράς.

Ειδικά κόντρα στον ΠΑΟΚ ο κόουτς ανέκαθεν παρουσιάζει ρωμαλέα σύνολα. Το 2014 ο «ψαρωμένος» ΠΑΟ των εφήβων και του κακού ξεκινήματος στη λίγκα πάει με ταπεινές φιλοδοξίες στο Βορρά και ηττάται στις λεπτομέρειες 2-1 με τον Μπεργκ να χάνει πέναλτι λίγο πριν τη λήξη.

Στις νίκες 2-1, 4-1 σε πρωτάθλημα, κύπελλο το κοντέρ κάλλιστα θα μπορούσε να γράψει…διπλάσια γκολ, ενώ στα πλέι-οφ (1-1, 0-1) η ομάδα έπαιξε σε ρυθμούς ρελαντί, στην ήττα της τελευταίας αγωνιστικής δε, είχε πετύχει να πάρει την πρωτιά συνεπώς κατέβηκε αδιάφορη στο γήπεδο.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 284.183 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πέρσι το τριφύλλι μέτρησε 4/4 νίκες με όμορφο ποδόσφαιρο σε κανονική περίοδο (1-2, 4-3) πλέι οφ (0-1, 2-0) με τον «Ολλανδό» να έχει επικρατήσει επί Χρουμπ Στέφενς, Αγγελου Αναστασιάδη, Γιώργου Γεωργιάδη. Για να δούμε τι θα βγάλει η κόντρα με τον Τούντορ…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.