ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Αλλάζει ο τρόπος παιχνιδιού του

Επί Πεδουλάκη/Ιβάνοβιτς ο Διαμαντίδης έπρεπε να οργανώνει, να πασάρει, να αμύνεται, να εκτελεί. Πλέον ως συμπληρωματικός του Καλάθη θυμίζει έφηβο!

Αλλάζει ο τρόπος παιχνιδιού του

Η επιχείρηση αποφόρτισης του Διαμαντίδη πάει εξαιρετικά. Ο κάπτεν έπαιξε 24 λεπτά στη Ρωσία, χθες 27.  Τολμούμε να μαντέψουμε ότι έτσι και βρει το χέρι του ο Νικ Καλάθης (που σουτάρει άσχημα στο ξεκίνημα της χρονιάς, με 8/21 εύστοχες προσπάθειες) ο Τζόρτζεβιτς θα τον κρατά περισσότερη ώρα στον πάγκο για να τον έχει απολύτως φρέσκο στις κρίσιμες στιγμές.

Σίγουρα πάντως η παρουσία του αποφοίτου του Florida State πλάι στον Καστοριανό διαφοροποιεί τον τρόπο παιχνιδιού του. Με την τρομερή αίσθηση του χώρου που διαθέτει ο Νικ και την σκυλίσια άμυνα που παίζει, ο «3-D» δεν είναι αναγκασμένος να κάνει πράγματα που θεωρούνταν εκ των ουκ άνευ επί Πεδουλάκη/Ιβάνοβιτς.

Ο Καστοριανός χρειαζόταν να «ματώνει» αφού εκτός από το κουβάλημα της μπάλας και την οργάνωση, έπρεπε να τρέξει στην άμυνα, να εκτελέσει, χώρια που στο τέλος όλοι αυτόν κοιτούσαν μ’ αποτέλεσμα ο Εξάστερος να εξαρτάται σε τεράστιο βαθμό από τα κέφια του. Με τον Καλάθη να έχει ξεκινήσει φορτσάτος (μ.ο 5.5 ριμπάουντ, 9 ασίστ, 1.5 κλέψιμο) περιμένουμε πως και πως τον χρόνο που θα ενσωματωθούν οι Παππάς, Μποχωρίδης.

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 25.951 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.