ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Κακός αλλά δεν εκβίασε σουτ

Το πρώτο αόρατο παιχνίδι του Φελντέιν είχαμε χθες αλλά θα βελτιωθούν τα πράγματα όταν γυρίσει ο Παππάς.

Κακός αλλά δεν εκβίασε σουτ

Το πρώτο κακό παιχνίδι του κατέγραψε χθες ο Τζέιμς Φελντέιν (1/7 σουτ, 2 λάθη) που τουλάχιστον είδε από την αρχή ότι δεν του έβγαιναν τα σουτ και δεν εκβίασε προσπάθειες.

Η ισχνή του παρουσία καλύφθηκε από τα όργια Καλάθη, Διαμαντίδη, βέβαια τα πράγματα θα είναι σαφώς καλύτερα όταν επιστρέψει ο Παππάς. Ο Νικόλας είναι ίδιου τύπου αθλητής με τον Δομινικανό («επιθετικός», που ποντάρει στην ταχύτητα και το γερό του πάτημα) και μαζί μπορούν να φθείρουν τις αντίπαλες άμυνες με το θράσος και τα φτερωτά τους πόδια.

Όταν γυρίσει κι ο Μποχωρίδης θα είναι σε θέση να αναλάβει ειδικές αμυντικές αποστολές ξεκουράζοντας τους βασικούς πυλώνες, συνεπώς με την προσθήκη (;) ξένου που απομένει το ρόστερ «γεμίζει» και δείχνει υπερ-αρκετό για πρόκριση στο φάιναλ-φορ. Οι επιστροφές των λαβωμένων θα μακιγιάρουν τυχόν άσχημες βραδιές Καλάθη-Διαμαντίδη-Φελντέιν, ειδικά οι δύο πρώτοι αποτελούν το κορυφαίο δίδυμο στο «1» σ’ όλη την διοργάνωση ιδίως σ’ ότι αφορά άμυνα, οργάνωση, ριμπάουντ.

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 31.482 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.