ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Στην Εθνική ο Αμπέντ, «πονοκέφαλος» για Αναστασίου

Στην Εθνική ομάδα της Αλγερίας κλήθηκε για ακόμα μία φορά ο Μεχντί Αμπέντ, με τον Γιάννη Αναστασίου να έχει κάθε λόγο να «πονοκεφαλιάζει» με αυτό.

Στην Εθνική ο Αμπέντ, «πονοκέφαλος» για Αναστασίου

Ο Αμπέντ θα αγωνιστεί με την Εθνική του ομάδα και θα λείψει από τις προπονήσεις του Παναθηναϊκού για περίπου δύο εβδομάδες. Συγκεκριμένα θα αναχωρήσει στις 9 Νοεμβρίου για την χώρα του και θα αγωνιστεί με την Αλγερία στις 14/11, σε αναμέτρηση με αντίπαλο την Τανζανία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, με την ρεβάνς να έχει προγραμματιστεί για τις 17/11.

Ο Αλγερινός μέσος θα επιστρέψει μία ημέρα μετά στην Ελλάδα, δηλαδή στις 18/11, κάτι που σημαίνει πως θα προλάβει να κάνει μόλις δύο προπονήσεις πριν από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο (21/11).

Ο Γιάννης Αναστασίου φυσικά προβληματίζεται από το γεγονός αυτό, καθώς το ίδιο θα συμβεί και με τον Μάρκους Μπεργκ, που θα αγωνιστεί με την Εθνική Σουηδίας και θα κάνει επίσης λίγες προπονήσεις πριν από το ντέρμπι.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 284.050 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.